• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2022

07:54

Đilasova radnica Biljana Lukić, po nalogu Marinike i Zdravka Ponoša, vređala i prozivala Biljanu Stojković i koaliciju Moramo!

Tanjug

Politika

Đilasova radnica Biljana Lukić, po nalogu Marinike i Zdravka Ponoša, vređala i prozivala Biljanu Stojković i koaliciju Moramo!

Podeli vest

Biljana Stojković iz "Skupštine slobodne Srbije" i koalicija "Moramo" izvređani su od strane Biljane Lukić koja radi po nalogu Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Zdravka Ponoša

Biljana Lukić, poznata po tome da u kriznim situacijama uvek reagije na poziv Dragana Đilasa, ovog puta je poručila Biljani Stojković iz "Skupštine slobodne Srbije" da joj drži palčeve, ali da od njenog uspeha nema ništa, jer koristi debilnu retoriku Vučića.

- Držim palčeve da tako i bude. A bilo bi lepo, kada, kao podržavalac kandaidatkinje koja se zalaže za građanske vrednosti, ne biste koristili debilnu retoriku Vučića i njegovih botova - napisala je Lukić na Tviteru.

Biljana Stojković je odgovorila da nije ona uvređena već aktivisti iz oko 60 organizacija iz cele Srbije.

- Ovako, ne radi se o tome da li sam ja uvređena, to je najmanje važno. Uvredili ste aktiviste iz preko 60 organizacija Srbije i optužili ih da žele novac (ja novac ne uzimam). To su ljudi uz koje sam ja stala - odgovorila je Stojković i dodala:

- Ako već nabrajate imena na listiću, izgleda da ste jedno zaboravili - zaključila je Biljana Stojković.

U raspravu se uključila i Bojana Novaković koja je poručila Biljani Lukić da se prodala Draganu Đilasu.

Foto: printscreen

Zatim se uključio i Rade Panić koji je poručio đilasovcima da je dosta trpeo njihovo bezumlje i da se Đilas uplašio da će neko iz opozicije osvojiti više glasova od njegovog kandidata Zdravka Ponoša. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija