• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

22:29

Hrvatski novinar udario na Vučića, pa mu se omakla ISTINA: Hrvatska država nije rasrkstila sa USTAŠTVOM!

Tanjug

Politika

Hrvatski novinar udario na Vučića, pa mu se omakla ISTINA: Hrvatska država nije rasrkstila sa USTAŠTVOM!

Podeli vest

Novinar je kroz svoj autorski tekst pokušao da svali krivicu na predsednika Vučića, ali u jednoj rečenici rekao je celu istinu

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću hrvatske vlasti i ustaški režim premijera Andreja Plenkovića zabranili su pre nedelju dana privatnu posetu Jasenovcu, jer Plenkovićev režim očigledno po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača.

Dok ustaški napadi na Srbiju i njenog predsednika ne jenjavaju, sada se jednom hrvatskom novinaru, u očajničkom pokušaju da udari na predsednika Vučića i Srbiju, omakla cela istina u jednoj rečenici – da hrvatske vlasti nisu raščistile sa ustaštvom!

On je kroz svoj autorski tekst pokušao da svali krivicu na predsednika Vučića, rekavši kako Srbija na čelu sa njim koristi ustaški logor kako bi se razračunali sa Hrvatima.

Ali, sve pada u vodu nakon rečenice u kojoj on sam, svesno ili nesvesno, priznaje da hrvatska država nije raščistila sa ustaštvom.

Foto: Printscreen

Nije njen predsednik (Srbije) hteo da dođe na neko neutralno mesto, ne ustaški logor iz Drugog svetskog rata, koji i dalje predstavlja tačku kontroverze između današnje Srbije i današnje Hrvatske, uglavnom zbog toga što vlasti u Beogradu neverovatnom lakoćom guraju istorijsko smeće pod nos Hrvatima. Radi pune istine, ne radi ravnoteže, mora se reći da hrvatske vlasti nisu do poslednjeg zareza raščistile s ustaškim nasledstvom. Svako ima svoj deo odgovornosti, a da niko nije do kraja u pravu – glasi ključni deo teksta ovog hrvatskog novinara.

Predsednik Vučić je samo želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka hrvatskih medija, a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića. Njima će predsednik Vučić biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku kojom svoj narod i zemlju vodi u svetlu i bolju budućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Da li ima neki narod u okruzenju sa kojim nas Vucic, Vulin i kompanija nisu zavadili?

TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat? (VIDEO)
Live TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat? (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija