• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2023

13:05

SAZNAJEMO! Vučić će uskoro u Skupštini Srbije sa poslanicima razgovarati o Kosovu i Metohiji!

Tanjug

Politika

SAZNAJEMO! Vučić će uskoro u Skupštini Srbije sa poslanicima razgovarati o Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se govoriti o KiM uskoro će biti održana, a na njoj će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaje Informer

Kako nezvanično saznajemo, on će prihvatiti poziv, jer je shvatio da mnogi iz opozicije ne žele ozbiljne konsultacije o Kosovu i Metohiji, već "zabavu za jasvnost".

- Doći će da odgovara na pitanja i primedbe svih poslanika - kaže izvor.

Predsednik Srbije sinoć je rekao da će u narednom periodu pozvati na konsultaicje sve parlamentarne stranke u Skupštini Srbije, kako bi razgovarao na temu Kosova i Metohije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bore

pre 1 godinu

Logičan i očekivan proces koji je sinoć predsednik i nagovestio.

volonter

pre 1 godinu

On nikada nije bio drzavnik i on to moze dokazati samo ako da ostavku,a ti mozes dokazati da si pametan ako prestanes da trabunjas i lajes.

Slavica

pre 1 godinu

Gde su sada oni koji govore kako Vučić krije sve od naroda? Vidite da ništa ne krije. On je jedan i jedini koji sve odluke donosi sa svojim narodom.

Tijana

pre 1 godinu

Tema i borba za KIM je jako bitna i teska i treba se o njoj razgovarati sa svima i doneti najbolje moguce resenja po sve nas.

Vejo

pre 1 godinu

Bolje pošteno da kaže ucenjen sam i morao sam.Nije ON Srbija.Pravi atmosferu ako on ode,Srbija neće više da postoji.Nije tačno.

Javorko

pre 1 godinu

Upoznavanje poslanika i stranaka sa planom velikih za KiM mora se obaviti pre donošenja odluke kako dalje.

Viki

pre 1 godinu

Vučić je još jednom pokazao da apsolutno ništa ne krije ni od građana niti od poslaničkih grupa i njihovih predstavnika. Detaljno će ih upoznati sa svim činjenicama koje ih zanimaju.

mile

pre 1 godinu

Imali je tkz.opozicija vec jednom priliku kako ih je Vucic postavio na svoje mesto imace je ponovo

dule

pre 1 godinu

Vučić pokazuje da je predsednik svih građana i da poštuje druga mišljenja mada će opozicija samo iskoristiti priliku za napade.

Maja

pre 1 godinu

Vucic je uvek za razgovor i da saslusa svakog, zato ce uvek imati podrsku naraoda, uvek donese pravu odluku i mudru za svoj narod na KiM, hval amu sto se zalaze za ocuvanje mira i stabilnosti.

jovo

pre 1 godinu

Opozicija je dobila mnogo prilika za konstruktivan razgovore za sada nisu iskoristili, videćemo šta će biti ovog puta.

sava

pre 1 godinu

Kao i uvek, Vučić transparentno govori o svemu. Opozicija izgleda voli da uskače sama sebi u stomak pomenom KiM koje su upropastili svojom politikom.

Cvetici

pre 1 godinu

Vucic se jedibi istinski bori za narod na KiM!!!

Jami

pre 1 godinu

Prilika da vidimo koliko je opoziciji stvarno stalo da se resi pitanje KIM. Naslusali smo se ovih dana svega i svacega, pa eto im prilika.

Gica

pre 1 godinu

Podrska Vucicu koji se istinski bori za narod na KiM.

Mika

pre 1 godinu

Obradovic je trazio da se odrzi Skupstina na kojoj ce se raspravljati o KIM. Bilo ih je i ranije ali je mnogima bila bitnija skupstinska menza od onog sto se govorilo.

Beka

pre 1 godinu

Ne bih volela da budem u Vucicevoj kozi. Treba izdrzati da slusas pametovanje onih koji pameti nemaju, koji najvise misle samo o sebi dok ih pitanje KIM uopste ne zanima.

Tea

pre 1 godinu

Predsednik ce pozvati na razgovor parlamentarne stranke u Skupštini kako bi razgovarao na temu Kosova i Metohije. On želi mir narodu na Kosovu.

Miki

pre 1 godinu

Uvek transparentan je bio Vučić kakva god da je muka, uvek otvoreno priča.

Velko

pre 1 godinu

BG klika od tzv. NSS do Vlada i Predsednika prvo treba da odgovara za tesko ne postivanje Ustava i Zakona,za sve cinove izdaje i veleizdaje do stetnih tzv.sporazuma Posebna prica je hvaljenje investicijama tj. zamislite naj vece u regionu, zasto, koje su danas posledice tih tzv. korisnih ivesticija, korisnih za KOGA ??? ONI ne mogu da podnesu OSTAVKE, moraju pod istragu i sud, a te njihove FRAZE nek cuje SUD-IJA !?

Maja

pre 1 godinu

Jedinstvo i složnost nam je preko potrebna. Nadamo se podršci svih poslanika i razumevanje.

dragandragan

pre 1 godinu

Kao i uvek sto je radio samo za razliku od njega koji bude ceo dan u skupstini ti isti predstavnici opozicije nisu a da ne pricam da u danu za glasanje ne podrze plan za resenje i posle kukaju.

biljanabiljana

pre 1 godinu

Pa naravno da iz opozicije ne zele da razgovaraju o KiM tako je bilo i prosli put samo su glasnogovornici i nista drugo.

gorangoran

pre 1 godinu

Tako to tradi pravi i odgovorni predsednik kao sto je Vucic,predsednik kaakv se samo pozeleti moze i sa kim se gradjani ponose.

goricagorica

pre 1 godinu

Velika podrska za Vucica u borbi za KiM ima u vecinskoj podraci gradjana tih istih gradjana kpji su mu i dali poverenje na izborima a to nije mala stvar.

gocagoca

pre 1 godinu

Kao i uvek Vucic ce slustai narodne poslanike,saslusace svakog da iznese svoj stav i na odgovarajuci nacin mu odgovoriti ako bude bilo potrebe.

dragoljub m v p

pre 1 godinu

Kako on unapred zna da je beskorisno sa opozicionarima razgovarati (jer mnogi od njih zele samo zabavu za javnost)? A on je samo neukroceni, bolje receno nedresirani, vuk; moralna sirotinja, koja se gura u politiku.

Desa

pre 1 godinu

Pitanje KiM veoma je teško predsednik daje sve od sebe sto pre da se reši.

darko

pre 1 godinu

Predsednik nikad nije bežao od rasprave za razliku od Đilsa i njegovih poltrona.

darko

pre 1 godinu

Predsednik uvek iskreno i otvoreno narodu saopštava sve bitne stvari koje su bitne za državui njeno funkcionisanje.

darko

pre 1 godinu

Predsednik se uvek odazove na poziv parlamenta.

darko

pre 1 godinu

PRedsednik će iskreno i otvoreno da saopšti sa kakvim se pritiscima susreće da bi sačuvao mir i stabilnost.

darko

pre 1 godinu

Predsednik će se odazvati pozivu parlamenta i reći narodu i poslanicima koliko je teška situacija.

Stefan

pre 1 godinu

Vucic nema sta da krije ni pred narodom, ni pred poslanicima.

stml

pre 1 godinu

PUNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU! Srbija je uz Vas!

Jelena

pre 1 godinu

Вучић ће разговарати са свим релевантним политичким актерима у нашој земљи, и упознати их са ситуацијом везаном за Косово и Метохију у нади да ће заједно пронаћи најбоље решење за Србију.

dragoljub m v p

pre 1 godinu

srpsko-kosovsko rešenje je “Konfederacija Srbija”; po ugledu na švajcarsku konfederaciju (CH): Školski sistemi po kantonima. Ostalo zajedničko: Pasoš, Ustav, svi zakoni, moneta, vojska, policija, sport, investicije u privredu, porez po kantonima ili opštinama, … https://www.youtube.com/watch?v=I8SdmNmZLSA 100% funkcionalno https://www.iging-studio.ch/literatur.html @serb001

Joca

pre 1 godinu

Predsedniku Srbije želimo puno uspeha na predstojećim sastancima. Građani veruju u predsednikove odluke.

Jeki

pre 1 godinu

Naravno da će prisustvovati tako važnoj sednici.

Ana

pre 1 godinu

Naravno da i poslanici i Vlada treba da se uključe u rešavanje problema oko KIM! Zajedničkim snagama mora se naći najbolje rešenje za našu zemlju i budućnost naših građana!

vesna

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic i narod Srbije su oducni da nikada nece priznati laznu drzavu Kosovo i u tome ce uspeti.

gagi

pre 1 godinu

Predsednik uvek odgovara na sva pitanja i raspolozen je da radi u interesu svoje zemlje! Sve najbolje za KiM!

miki

pre 1 godinu

Parlament jeste mesto gde o KIM treba da se razgovara, naročito sada, kad Zapad ima plan koji želi po svaku cenu da nam ga nametne. Jedino se nadam da će opozicija konačno shvatiti da sad moramo svi biti jedinstveni, jedino tako možda možemo doskočiti onima koji bi da nam otmu KIM.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Blokirane ulice Pariza! Policija, rotacije i barikade na sve strane: "Turisti, bolje ne dolazite"! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Blokirane ulice Pariza! Policija, rotacije i barikade na sve strane: "Turisti, bolje ne dolazite"! (FOTO/VIDEO)

Olimpijske igre u Parizu zvanično počinju večeras, kada će na reci Seni biti upriličena spektakularna ceremonija otvaranja, a povodom toga blokiran je maltene čitav centar grada! Gotovo da nema ulice koja nije ograđena ili metalnim ili drvenim barikadama, a na svakom ćošku nalaze se pripadnici žandarmerije i vojska, što i ne čudi s obzirom na ogroman priliv ljudi u prestonicu Francuske.

26.07.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija