• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

09.06.2023

16:25

KAŽU NEKI DA NIJE VAŽNO ŠTO JE ALEKSIĆ LAŽOV: E pa važno je jer narod treba da zna

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

KAŽU NEKI DA NIJE VAŽNO ŠTO JE ALEKSIĆ LAŽOV: E pa važno je jer narod treba da zna

Podeli vest

Šta smo imali juče? Imali smo lošu vest, i imali smo još goru vest.

Loša vest je da ja istaknuti učesnik u političkom životu Srbije demonstrirao zapanjujući nivo odsustva ljudskosti kada je masakr u "Ribnikaru" zloupotrebio za politički obračun sa predsednikom Srbije.

Još gora vest je da je tom prilikom demonstrirao zapanjujuće nizak nivo moći rasuđivanja. Zašto bi to za sve osim za njega bila gora vest, pitaće se neko. Pa taj političar, Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, hoće da upravlja državom. Traži vlast, a po onome što je pokazao, odgovoran vlasnik ne bi mu dao ni ključeve svog auta.

Nevolja za srpsku opoziciju i njihovog glavnog sponzora, Šolaka i njegov komandni centar, nikad ne dolazi sama.

Ali, pođimo redom…

Javnost se juče zabavljala prateći Aleksićevu javnu blamažu. Prvo je za fotografiju Aleksandra Vučića prilikom upisivanja u knjigu žalosti u „Ribnikaru“ tvrdio da je foto-montaža, ili kako se sada popularno kaže, da je delo veštačke inteligencije.

Kad smo objavili dodatne slike koje su ga nedvosmisleno demantovale, i pokazale da je njemu svaka, pa i veštačka inteligencija, strana, smislio je nove optužbe, i pogubio se u vremenu. Naprežući sve svoje kognitivne moći, on je izvršio analizu štrafti na Vučićevom odelu, i zaključio, ovog puta, da slike jesu originalne, ali da su snimljene juče. Jer je isto to delo predsednik države nosio i prilikom susreta sa predsedniciom Indije Drupadi Murmu. U Trsteniku, valjda, jednom nošeno odelo bacaju? Ili kače na strašila u njivi?

Kad smo njemu i naivcima na društvenim mrežama objasnili da je predsednik Srbije „Ribnikar“ posetio ujutru 17. maja, nakon ispraćaja prvog leta „Er Srbije“ u Čikago, i ukazali na činjenicu da se i tu odela poklapaju, Miki Aleksić je počeo da smišlja novu teoriju… i još je smišlja. Ne javlja se. A možda i ne misli, nego mu je neko rekao da je pametniji dok ćuti. (Naivci su nastavili, ali to je moglo i da se očekuje. Oni su u zaletu još od čipovanja vakcinama, ravne Zemlje i reptila sa plavim očima.)

Od iznemoglog Mikija Aleksića, baklju prosvećivanja javnosti preuzeo je Đorđe Miketić.

Prkosno udarajući se u prsa, on je uzviknuo Je suis lažov (I ja sam lažov), sa akcentom. Kasno sinoć on je izjavio – a prenela je Nova.rs, ko bi drugi – da „odgovorno“ tvrdi da „Vučić nije bio u ‚Ribnikaru‘“ jer on živi „u komšiluku“ i to bi znao! Priča je tako, uz zdušnu podršku Nove.rs koja „analizira“ i uvećava detalje sa fotografija, vraćena na početak, na veštačku inteligenciju. Jer prirodne, očigledno, ni on nema u tragovima.

Miketić je poznat kao „urban tip sa Vračara“, a inače je odbornik na Starom gradu, za šta je preduslov da je na tom istom Starom gradu prijavljen. Zato je pitanje i da li laže sada da živi preko puta škole ili je lagao kad su bili izbori na Starom gradu. Nije ni važno kada je slagao, ali jeste važno da znamo da je sigurno slagao i da je velika lažovčina.

Inače, takvi kao Miketić ustaju u podne. Mamurni. „Odgovorno“ možete da tvrdite samo da se nešto desilo u vašim snovima, a ne u celom kvartu koji zauzimaju Treća giumnazija i „Ribnikar“. Osim toga - utvrđeno je već da je Vučić tamo bio 17. maja, a ne u vreme žalosti koje je Miketić kaže prestojao ispred škole – ispred kojeg od dva ulaza? - budan ili mamuran.

Uviđajući koliko je ova priča šuplja, Nova.rs i njen vlasnik, inicijator i egzekutor svih kampanja protiv državnih organa Srbije poslednjih godina, a posebno otkad traju rasprave o podeli frekvencija za televizije, pozvali su Zorana Kesića da bude „kontrolor štete“.

- Baš me briga da li je slika prava ili lažna. Vi ste lažni! - izjavio je.

Toliko pljuvačke prosuto i struje potrošeno na kampanju da su slike fejk, i sad – nije važno.

- U pravu ste, ali imate veliki nos… - taj rad.

Nečija je inteligencija zakazala, čim su ovako lako priznali poraz. Kako se niko nije setio da plasira priču o Vučićevom dvojniku?!

Šalu na stranu, ali je jako važno što su slike prave.

Predstoje nam vanredni parlamentarni izbori, a ova kampanja pokazuje koliko će prljava biti.

Spremnost dela opozicije na plasiranje ovoliko zaumnih laži pokazuje tri stvari, da apsolutno nema politički program koji može da suprotstavi programu vladajuće stranke, da duboko prezire svoje birače kad očekuje da u ovako glupe afere veruju, i najvažnije, kako da im se veruje za sve što su do sada izgovorili i ono što će izgovoriti.

Ali, posledice neće osetiti samo oni kad budu saopšteni rezultati. Svi mi, celo društvo, prisiljeni samo da trpimo zagađivanje javnog prostora i maksimalnu nekompetentnost i da sa tim živimo.

Lako je njima, mi još imamo mentalno zdravlje koje možemo da izgubimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrijana

pre 1 godinu

Gradjanima je veoma bitno. I tako ce i ostati. Aleksic ce zauvek ostati ponavljac i lazov.

Mia

pre 1 godinu

Jos jedna dokazana laz opozicije! Bruka i sramota!

Jelena

pre 1 godinu

Samoproklamovani elitista Aleksic bez pijeteta prema zrtvama, koristi I ovaj dogadjaj za politicko potkusurivanje! Nazalost, u skolu nije isao, diplome je kupovao, stid I sram su mu strani, kao I ljudi koji se kao predsednik ne eksponiraju po svaki cenu!

Mara

pre 1 godinu

Aleksić laže šta god da kaže. Ne uspeva mu baš mnogo da blati Vučića, pokušava ali uzalud.

Nevena

pre 1 godinu

Kad ce ovi lesinari da prestanu sa lazima. Vucic pred narod izlazi istinitim cinjenicama, a u vase lazi samo vi verujete. Definicija opozicije u Srbiji je skup lesinara, lopova, lazova prve klase, nasilnika koji nemaju politicki program vec gaze preko mrtvih za rad licnih iteresa. Nisu nikakva konkurencija Vucicu sa svim sto su pokazali, narod zeli uspesnu zemlju koju vodi Vuciceva politika, a olos iz opozicije je davno otisao na mesto koje zasluzuju, na politicko smetliste!

Ivana

pre 1 godinu

Kada vidiš tog Aleksića ,vidiš da u njemu čuči neki zlotvor.Ljude ne može da prevari jer se vidi iz aviona da nije čist.

Ras

pre 1 godinu

I te kako narod da zna da Aleksic ne bira sredstva da dodje na vlast.

Jana

pre 1 godinu

Neizmerno je važno, kao neko ko je deo opozicije i ko se bori da preuzme vlast. Apsolutno nema nikakav legimitet da komentariše predsednika Vucica, to smo znali i ranije, ali tek od sada njegove reci nemaju vrednost .

Sa

pre 1 godinu

Vazno je da narod zna, iz lazi u laz bolje bi mu bilo da se povuce,podrska predsedniku Srbije

Ljilja

pre 1 godinu

Opozicija se bavi lažima i malverzacijama!!!!! Još jednom je dokazano da predsednik Vučić ne laže, nego se u datoj situaciji poneo kao čovek i nije tragediju koristio u političke svrhe za razliku od opozicije!

Nikola

pre 1 godinu

Ovakvi kao Aleksić pokušavaju da dodju na vlast! Šta bi to radilo da stvarno ima neku moć,kad ovako sitan i nebitan,laže javno,bez griže savesti!

Jana

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je dokazano bio u Ribnikaru, nije imao potrebe da vodi kamere sa sobom u trenutku kada je davao pocast nastradalima. A zato Aleksic besramno laze sto smo i znali, a sada je i zvanično. Da li je to opozicija koja zeli da vodi Srbiju?

Ana

pre 1 godinu

Aleksić ponovo uhvaćen u laži,i ne predstavlja mu problem. To mu je imidž. Lažov. Problem je što on ima visoku funkciju u stranci koja želi na vlast! Ljudi,ovo ne sme na vlast!

Tara

pre 1 godinu

Ako opozicija ovoliko laže zbog jednog ne zabeleženeog videa,šta bi tek slagala za nešto veće?

Aca

pre 1 godinu

Koliko laži opozicija iznosi.. strašno Još strašnije je korišćenje tragedije i porodica zavijenih u crno, za svoje interese. Predsednik je veliki čovek koji saoseća sa porodicama i, naravno da nije otišao da oda počast žrtvama, sa kamerama i novinarima. Sram ih bilo.. Bezdušnici

Georgije

pre 1 godinu

Opozicija na celu sa Aleksicem non stop smislja neke pakosti i lazi protiv Vucica!

Dejan

pre 1 godinu

Odavno neko nije zabavio javnost, kao Aleksic svojom blamazom.

Elena

pre 1 godinu

Strašno je čime se opozicija zanima dok neko vredno radi da bi svima bilo bolje!!!

Relja

pre 1 godinu

Aleksić je lazov i to svi treba da znaju. To nudi gradjanima jel tako misli da dodje do vlasti koristeci tragedije u političke svrhe? Vucic je bio u Ribnikaru ali nije vodio kamere jer ne koristi tragedije i neciju muku da prikupi političke poene kao opozicija.

Sanja

pre 1 godinu

Odavno se neko nije izblamirao kao Aleksic. Bukvalno je dotakao politicko dno.

Rade

pre 1 godinu

Dokle idu lazi opozicije da su za sliku rekli da je foromontaza! Cemu to Vucic je bio i sada im ni to ne odgovara!

Hana

pre 1 godinu

Vucic je covek i nema potrebe to da dokazuje jer svi znamo koliko se saosecao sa pirodicama zrtava. I licno im je pruzio podrsku, posetivsi ih. A sta je uradila opizicija?-Nista!

Ilija

pre 1 godinu

Zabavio je Aleksic svojim lazima citavu javnost juce. Politicki cirkuzant.

Neda

pre 1 godinu

Opozicija neprestano iznosi lazi i izmisljotine. Oni jedino to znaju

Nana

pre 1 godinu

Ovo je njihova sramota i njihovo pravo lice.Predsednik je dostojanstven, empatičan čovek koji zna da se obilazak mesta tragedija ne iznosi u javnost.To je veliki čovek.

Sanja

pre 1 godinu

Ništa novo od opozicije. Samo iznose laži na račun Vučića i pozivaju na nasilje.

Dunja

pre 1 godinu

Narod veruje Vučiću a ne Aleksiću koji samo zna da laže

Vax

pre 1 godinu

Vučić ne koristi tragediju zarad lične koristi kao opozicija

Sanja

pre 1 godinu

Vučić nije vodio medije u školu jer nije želeo pompu u vreme tragedije, a Aleksić je dokazano notorni lažov.

Vax

pre 1 godinu

Vučić je posetio Ribnikar.Opozicija pokušava da obmane narod.

Vax

pre 1 godinu

Vučić ne fotošopira i ne lažira slike kao opozicija

Vax

pre 1 godinu

To što Vučić ne pravi halabuku i ne okreće tragediju u svoju korist ne znači da nije posetio Ribnikar

Lola

pre 1 godinu

Aleksic je tolika lazovcina da to svet nije video. Pa vidi mu se iz opciju.

Vax

pre 1 godinu

Aleksiću narod ne veruje.Vučić je posetio Ribnikar.

Dunja

pre 1 godinu

Predsednik nije koristio tragediju u političke svrhe za razliku od opozicije koja je ovu tragediju koristila da postigne svoje ciljeve

Prle

pre 1 godinu

Svi pripadnici SNSa su pošteni i napredni domaćini, oni ni danas posle 11 godina na vlasti, nemaju veće prihode nego što su imali. Danas ljudi mogu da idu na odmore, u bioskope u kafane, a ranije nisu mogli ni u javni wc. Opozicija je šljam.

mimo

pre 1 godinu

Vucic je obavio svoju duznost bas onako kako treba, u miru i bez medija, jer tragedija nije trenutak za skupljanje politickih poena!

Djole

pre 1 godinu

Aleksić da se dogovori sam sa sobom više, pogubio se i svojim lažima... A najsramnije od svega je što ne prestaje da tragediju u školi koristi u političke svrhe.

Mare

pre 1 godinu

Opozicija je magistrirala oblast iz obmana i laži i time će nastaviti da se služe.

Mirko

pre 1 godinu

Izgubili su se u svojim lažima! Narod treba da zna da oni ne misle na njih da im niko nije bitan, da samo gledaju kako da se domognu fotelja, a to su pokušali da urade i iskoristili su priliku sa ovim tragedijama! Ali to im neće poći za rukom! Laž uvek ispliva i sve se lako dokaže, kao i sve do sada sto su izgovorili!

Tanja

pre 1 godinu

Užas. Pa zar Aleksić da se služi lažima i da ga niko ne osudi. Na takav ružan način optužiti Predsednika Vučića da nije posetio školu Ribnikar treba ga sankcionisati.

Milan

pre 1 godinu

U opoziciji su sve sami lažovi, jeste da ovo ovako napisano zvuči grubo, ali to je živa istina.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija ne prestaje da se služi lažima i da tragediju koja se dogodila koristi u političke svrhe što je žalosno. Vučić je pre svega čovek, to što nije vodio medije i nije koristio tragediju ne znači da nije bio u Ribnikaru.

Milovan

pre 1 godinu

Amaterska laž Aleksića i opozicije. Kada su demantovani,kažu nije važno. Važno je,jer opozicija želi da dodjes na vlast. Kakvi su ljudi koji žele vlast,ako se ovim služe? Lažovi.

Joka

pre 1 godinu

Aleksić je srpski Minhauzen. Svakodnevno iz opozicije stižu ovakve podmetačine i politički obračuni lažima. Jako nisko,i potpuno nenormalno

Marko

pre 1 godinu

Treba da zna narod kakvi su ovi što hoće da se vrate na vlast! Aleksić je samo jedan mali običan potrčko Jeremiću,a laže ovoliko. Šta bi ovi radili da su na vlasti ponovo? Vučić ne vodi medije kao oni da se vidi sve, već dostojanstveno obiđe porodice i školu.

ja

pre 1 godinu

Potpisujte tekstove malo, bice lakse posle da znamo ko mora da odgovara za izdaju.

Sasa

pre 1 godinu

Jadno je kada neko iskoristi kameru ne bi li ispromovisao sebe,a Aleksic je vec dobro poznat javnosti po slicnim istupima.

Hana

pre 1 godinu

Naravno da narod treba da zna da mi nemamo opoziciju i da su to sve sami ološi koji na najgori mogući način pokušavaju da naude Vučiću a samim tim i Srbiji. Bilo ko od njih ako kaže da voli Srbiju neka to i dokaže.

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija se opet sluzi lazima, oni su tragediju ispolitizovali zarad politickih poena.

Milana

pre 1 godinu

Ovo je definitivno najlošija reklama za opoziciju. Kažem reklama jer se u poslednje vreme samo eksponiraju u cilju propagande iznoseći laži protiv Vučića. Dodju mu kao neki manekeni a ne ozbiljni ljudi, političari, koji će da se bore za dobrobit i budućnost Srbije.

Goran

pre 1 godinu

Samo politicki lesinari mogu tragediju na taj nacin da zloupotrebljavaju,a vec smo previse videli od opozicije.

Gile

pre 1 godinu

Vucic je jos jednom pokazao da je na prvom mestu covek.

Cole

pre 1 godinu

Narodu je sve jasnije lice Lazovica i na sta je spreman zarad politickih interesa

MilenaS

pre 1 godinu

A sta moze od opozicije da se ocekuje drugo nego samo lazi. Ne moraju kamere u tako teskim trenutcima da budu prisutne, na tragediji se ne sakupljaju politicki poeni, kao sto rade ti iz opozicije

Hana

pre 1 godinu

Vucic se na dostojanstven nacin upisao u knjigu zalosti,naspram licemera koji pljuju svakodnevno po njemu.

Irma

pre 1 godinu

Vučić je pokazao svoje iskreno žaljenje prvenstveno kao čovek, a onda i kao predsednik.

Igor

pre 1 godinu

Nema te lazi koju je plasirala opozicija a da je istina nije demantovala.

Ana

pre 1 godinu

Vučić nema potrebe da na ovaj način skuplja poene, kada ima absolutnu podršku naroda.

Ozi

pre 1 godinu

Laži koje širi opozicija nemaju kraja, kako ih više nije sramota da na nesreći skupljaju poene protiv Vučića.

biba

pre 1 godinu

Nakon svih izjava Aleksica mozemo zakljuciti da cilj ne bira sredstvo,u njegovom slucaju toliko niska da gube osnovna ljudska nacela

Goga

pre 1 godinu

Da li ste vi normaln da je čovek vodio medije na ovaku tragediju, to bi možda tako opozicija radila čim su se setili takve laži.

Cole

pre 1 godinu

Svi smo u školi učili da su u laži kratke noge ali Aleksić ni to u školi nije naučio.

cica

pre 1 godinu

Aleksic jedino na ovaj nacin moze da privuce medijsku paznju,ali narod nije slep.

Goga

pre 1 godinu

Aleksić može da laže koliko god hoće, ali narod bira Vučića.

maja

pre 1 godinu

sa kamerama ili bez,Vucic je bezbroj puta pokazao brigu o svom narodu.

baja

pre 1 godinu

Aleksic bi prodao sopstveni narod zarad svog interesa

Marija

pre 1 godinu

Vučić je posetio OŠ Ribnikar u kojoj se dogodilo masovno ubistvo, i svaka istina je važna da izađe na videlo, zato što društvo i dalje vrednuje ljude i događaje prema moralnim vrednostima. Aleksiću na čast što laže i obmanjuje narod!

Cale

pre 1 godinu

Ovo je sramota koliko opozicija laze i iznosi svakakve neistine o predsedniku Vucicu!

Normalac

pre 1 godinu

Au, smrad ispratio let u 6h i onda, pošto je tek počeo rani deo jutra i kada najmanje ima šansi da mu se neko od građana usere u život njegov bedni, ušunjao se u Ribnikar. Gazi tiranina mrtvog.

Olja

pre 1 godinu

Svako zna da predsednik Vucic jeste bio u skoli u Ribnikaru i da on nikada ne bi lagao narod i obmanjivao kao sto to radi opozicija!

Duska

pre 1 godinu

Koliko li ce jos lazi opozicija izmisliti da bi skupila politicke poene, ovo je strasno!

sonja

pre 1 godinu

sam tok protesta i lazi koje je plasirao Aleksic koristeci tragediju dece govori o tome koliko covek moze dno da dotakne.

Milkana

pre 1 godinu

Sramno je ono sto opozicija radi u ovako teskim momentima. Umesto da se kao predsednik saosecaju sa porodicama zrtava oni koriste momenat da kreiraju lazi na osnovu toga

Uros

pre 1 godinu

Sramota za drzavu da ovakvi lazovi postoje! Aleksic vise ne zna sta prica!

Uros

pre 1 godinu

Predsednik svoju politiku vodi odgovorno i savesno za razliku od opozicije koja samo gleda licnu korist i ne misli o ovom narodu uopste!

Dragan

pre 1 godinu

Predsedniku ne treba nikakva medijska paznja da bi svoj posao odradio kako treba! Opozicija ne moze ni da mu pridje po odgovornosti i radu!

Jagodica

pre 1 godinu

Vučić je bio u Ribnikaru, nije vodio medije! Sve to je opozicija iskoristila kako bi ga unizila i dobila koji poen više! Sramno je što koriste tragediju da se dočepaju vlasti!

Nadica

pre 1 godinu

Uuuffff, što se ne vrate devedesete godine pa da se nadje neki legija,zvezdan Jovanović , k.k......i pobije ova govna impotentna , jalova, bedna , a prvo ovog ponavljaca aleksica, smrada lopovskog kao njegov šef, pa onda sve redom ,svu gamad .!!!!!

bole

pre 1 godinu

lazova kao Aleksica treba skinuti sa politicke scene

Anonymous

pre 1 godinu

Za opoziciju je sve fotomontaža, svaki korak Vučića za njih predstavlja problem. Aleksic je dno dna sa svojim idejama, željama i lažima.

Zoran

pre 1 godinu

Vucic ne koristi tudju tragediju za svoj licni interes kao sto to radi opozicija i njeni poltroni!

Sasa

pre 1 godinu

Toliko lazi su izneli ovi iz opozicija da mi nije jasno kako ih nije sramota da tako govore narodu o predsedniku kojeg gradjani vole i podrzavaju!

viki

pre 1 godinu

Sem laznih argumenata,Aleksic i njegova ekipa nemaju cime da pariraju Vucicu

Desa

pre 1 godinu

Mogu da pricaju i izmisljaju sta hoce, narod zna da predsednik Vucic misli o svojim gradjanima!

Danica

pre 1 godinu

Da li neko veruje ovom lopovu i sudski dokazanom lazovu Aleksiću koji bi da preko mrtve dece da dodje na vlast

Sloba

pre 1 godinu

Aleksić je već toliko puta uhvaćen u laži da mu više niko ništa ni ne veruje.

Uki

pre 1 godinu

Sramota da ovoliko lazu. Ovaj Aleksic je postao smesan koliko laze i izmislja!

Boban

pre 1 godinu

Aleksić je teško zlo zla i prevarant treba da ga bude sramota šta radi i lažov jedan

Ana

pre 1 godinu

Narod odavno zna da opozicija laže i poslao ih je u političku prošlost. Zato Šolakovi o ne smeju na izbore. Ovako e laži, kao što pričaju da predsednik nije bio uz porodice, su samo poslednji trzaji bedne opozicije

bane

pre 1 godinu

Narod treba da zna da je ponavljač iz Trstenika Miroslav Aleksić najveći lažov u Srbiji.

Mia

pre 1 godinu

Još jedna u nizu laži Aleksića i opozicije! Na žalost ništa bolje nismo ni očekivali!

Mia

pre 1 godinu

Još jedna u nizu laži Aleksića i opozicije! Na žalost ništa bolje nismo ni očekivali!

Boban

pre 1 godinu

Alekic je jedna najveća lazovcina i lažov jedna smrad

Saska

pre 1 godinu

Svacim se bave za saku medijake paznje. Opozicija ima ozbiljnu dijagnozu ludila.Vucic im je postao opsesija.

Jana

pre 1 godinu

Opet lazi, svajim danom sve vise i vise. Vucic je svetla tacka Srbije ne mogu mu nista vase lazi opozicije.

bora

pre 1 godinu

Predsedniku nisu potrebni niski poeni za medijskom paznjom,kao savesan gradjanin je postupio u tragicnom trenutku,daleko od objektiva kamera

Sara

pre 1 godinu

Alekic je težak Ološ i prevarant treba da ga bide stamota

Rajka

pre 1 godinu

Bitno je i molim vas uvek pisite o lazima prevaranta,ljigavca,bagre,prodane duse,nepismenog Aleksica,a sto se tice Kesica iste fore godinama i on i Ivanovic su totalno nebitni,dosadni.

Dragan

pre 1 godinu

Naravno da je Vučić bio u Ribnikaru. Postoje i dokazi za to.

Dušan

pre 1 godinu

Vučić je bio u školi. Samo nije želeo da vodi medije sa sobom i politizuje posetu.

Tamara

pre 1 godinu

Opozicija svaku tragediju koristi za ličnu korist.

Mina

pre 1 godinu

Svima je jasno da nema nikakve fotomontaže, predsednik je bio u Ribnikaru i nije bilo potrebe za kamerama!

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija bi sve uradila zarad malo političkih poena. Nemare oni za tragediju.

Olja

pre 1 godinu

Za razliku od opozicije koja skuplja jeftine političke poene na ovoj tragediji, predsednik Vučić to nikada ne bi uradio! U ovakvim situacijama treba pokazazi ljudskost i empatiju a ne trčati za sopstvenim interesima i graditi nešto na tuđoj nesreći!

Lena

pre 1 godinu

Aleksić postaje sve veći lažov iz minuta u minut!

Igor

pre 1 godinu

Narod mora da zna pravu istinu a ne da budu zamajavani od strane opozicije koja svaku priliku koristi da kaže nešto loše protiv Vučića.

Hana

pre 1 godinu

Miki se sve više i više upetljava u svoje laži iz kojih nikako da se izvuče.

Nesko

pre 1 godinu

Bio je! Samo nije vodio medije i pravio spektakl od toga, zato sto nije ni nmesto ni vreme za tako nesto!

Maca

pre 1 godinu

Narod zna da je Aleksic prevarant i lazov a da je Vucic bio u Ribnikaru i to bez kamera, njemu ne trebaju dokazi da je bio na mestu tragedije jer njemu narod veruje.

Slađana

pre 1 godinu

Važno je itekako! Tako i da dođe na vlast isto bi nas ovako lagao

Filip

pre 1 godinu

Vucic je zaista posetio Ribnikar, i za to postoje neoborivi dokazi i svedoci.

Caca

pre 1 godinu

Predsednik je posetio skolu bez medijske pratnje zato sto ne zeli da koristi tragediju u politicke svrhe.

Ana

pre 1 godinu

Opozicionari po ko zna koji put uhvaćeni u laži. Aleksić lažov nad lazovima, ni iva laz mu nije prošla. Vučić je posetio školu Ribnikar, upisao se u knjigu žalosti, posetio i razgovarao sa roditeljima, ali bez kamera i medija!

Deki

pre 1 godinu

Predsednik je posetio skolu i za to ima dokazi, nije nikakva fotomontaza. On ne koristi tragediju za politicke svrhe kao sto to radi opozicija.

Anka

pre 1 godinu

Vučić nikad ne bi slagao o nečemu tako važnom i tragičnom za sve nas! Izmišljotine opozicije ne treba slušati!

Acko

pre 1 godinu

Opozicija laže da Vučić nije bio u Ribnikaru, a fotografije dokazuju da jeste, dakle opozicija smislja lazi svesno da bi se docepali vlasti, a smesni su jer od toga nema nista, nemaju podrsku naroda.

Valentina

pre 1 godinu

Isken covek nema razloga da fotospira nista,a opozicija je po tom pitanju svoje rekla

Tina

pre 1 godinu

Narod zna da je Alekdic bio i ostao lazov srami se.

Ana

pre 1 godinu

Lazov bio lazov ostaooo sta dalje da se kaze za njega.

Ida

pre 1 godinu

Narod mora da zna da laži opozicije više ne prolaze.

Petar

pre 1 godinu

Aleksiceve price su ne bitne zaista jel je niko i nista na politickoj sceni.

Sasa Markovic

pre 1 godinu

Pa,imali veceg lazova od vaseg govnara od gazde!? A i vi zajedno sa njim.Picka vam materina izdajnicka!

Brankan

pre 1 godinu

Aleksić je zaboravio šta su radili za vreme njihove vladavine 2000te i koliko su oni pokrali narod i uništili Srbiju. Narod ne zaboravlja.

Marija

pre 1 godinu

Aleksić se služi neistinama, jer nije ni prineti Aleksandru Vučiću, koji je u svemu uspešniji od Aleksića.

Hana

pre 1 godinu

Aleksić i opozicija imaju samo u vidu kako da se dokopaju jeftinih političkih poena, a na kontu toga i fotelja.

Marija

pre 1 godinu

Aleksić misli da neistinama može da pobedi Vučića, ali ljudi u Srbiji znaju istinu.

Gorica

pre 1 godinu

Služiti se lažima i dalje politizovati tragediju je za svaku osudu ali opozicija je vec pokazala da nema srca ni duše kada je u pitanju minula nesreća.

Toma

pre 1 godinu

Predsednik nema kome da se pravda gde je bio i šta je radio. Iz humanih i ljudskih razloga znamo svi da je bio u poseti školi i roditeljima preminule dece ali nema potrebu da priča o tome i politizuje tragediju kao sto to radi Aleksić.

Jova

pre 1 godinu

Sramota je šta sve opozicija radi zarad političkih poena, Aleksić se gubi u lažima.

Mika

pre 1 godinu

Opozicija nikako da shvati da to mesto, ti ljudi tamo nisu predmet za slikanje i kamere.

Milica

pre 1 godinu

Nije nikakva fotomontaža. Vučić je bio u Ribnikaru samo nije vodio kamere. Opozicija se ponovo služi lažima i neistinom.

Lazar

pre 1 godinu

Građani Srbije su navikli da od opozicije čuju samo laži i uvrede, tako da i ova laž je samo jos jedna u nizu.

Goran

pre 1 godinu

Predsednik ne koristi tragediju za lični interes i promociju kao što to radi dotični Aleksić.

Zorica

pre 1 godinu

Grabeći političke poene Aleksić gazi preko svega što mu se nađe na putu, ali na sreću svih to mu se obilo o glavu.

Uglješa

pre 1 godinu

Strašne su laži koje Aleksić pokušava da plasira zarad političkih poena.

Marko

pre 1 godinu

Provaljen si odavno Aleksiću i narod Srbije zna za tvoje planove.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija ne preza ni od toga da tragediju koristi za dobijanje jeftinih političkih poena.

Rajko

pre 1 godinu

Kada će Aleksić shvatiti da se na ovakav način ne dolazi do vlasti.

Mia

pre 1 godinu

Aleksiću vi niste nikog žrtvovali za sva tragična dešavanja u vreme vaše vladavine, a sad na sva usta znate pravdu da tražite.

Jelena

pre 1 godinu

Aleksić svakim danom sve više i više laže kao i opozicija. Sve koriste čak i najveću tragediju da skupe poene. Sramota.

Andrea

pre 1 godinu

Hoće li ova đubrad iz opozicije prestati da laže narod Srbije?

Anisa

pre 1 godinu

Nisu svi ološ kao opozicija da ovoliku tragediju koriste za ličnu promociju

Ana

pre 1 godinu

Ispade sad da nije fotomontaža, stidi li se izdajnička opozicija makar malo svojih monstruoznih laži

Mićko

pre 1 godinu

Kako ovu đubrad iz opozicije nije sramota da ovako monstruozno iskorišćavaju najveću tragediju u istoriji Srbije

Jana

pre 1 godinu

Naravno da je važno to što ovaj lažov Aleksić pokušava da manipuliše narodom Srbije

Ana

pre 1 godinu

Vučić nije neko ko će ovako lošu situaciju da iskoristi i da zove medije da se zna da je bio.

Ena

pre 1 godinu

Opozicija po ko zna koji put pokušava da se obriši na predsednika..... Dno dna.

Sara

pre 1 godinu

Dosta mi je ovih iz opozicije koji samo zlo šire...

Ana

pre 1 godinu

Jos jedna laz opozicije, Vucic ne koristi tragediju zarad politickih poena

Tara

pre 1 godinu

Vučić naravno da je bio u školi, ali mislim da je bolje što nisu bili mediji. Ipak je to nešto što je još sveže i strašno za sve nas.

Joka

pre 1 godinu

Kako nije vazno? Vazno je da ljudi znaju ko su I kakvi su predstavnici opozicije!

Dara

pre 1 godinu

Aleksić je lazov i to svi treba da znaju. Laži nudi gradjanima jel tako misli da dodje do vlasti koristeci tragedije u političke svrhe

Dar

pre 1 godinu

Jasno je da Aleksić laže,i njemu je jasno da je uhvaćen u lazi

Dara

pre 1 godinu

Odavno se neko nije izblamirao kao Aleksic. Bukvalno je dotakao politicko dno.

Sara

pre 1 godinu

Vucic je bio u Ribnikaru. Nije bila nikakva fotomontaža vec Vucic ne vodi kamere i medije kao sto to radi opozicija. Koriste tragedije zbog politickih poena, dno.

Dara

pre 1 godinu

Dokle idu lazi opozicije da su za sliku rekli da je foromontaza

Djordje

pre 1 godinu

Aleksic je osvedoceni lazov i prevarant. Neko ko bi da osvaja vlast a nikakve politicke ideje nema da prikaze. Kao i ostali opozicioni lideri i on preko tragedija skuplja jeftine politicke poene. Dno dna, sam sljam.

Dara

pre 1 godinu

Zabavio je Aleksic svojim lazima citavu javnost juce. Politicki cirkuzant

Nesa

pre 1 godinu

Itekako je vazno da narod vidi kakva je Aleksic lazovcina!

Milica

pre 1 godinu

Dokle vise ta podlost tajkunskih medija u stanju su konstantno da izmisljaju i lazu ,tipican primerak koliko ljudski bezobrazluk i laz mogu ici daleko

Dara

pre 1 godinu

Opozicija neprestano iznosi lazi i izmisljotine. Oni jedino to znaju

Petar

pre 1 godinu

Opozicija stalno laze i izmislja ne bi li uspela da izmsnipulise narodom

Dara

pre 1 godinu

Opozicija koristi tragediju za napadanje Vučića koji je i posetio školu i razgovarao sa roditeljima stradale dece

Dara

pre 1 godinu

Narod treba da zna na koje sve načine Aleksić pokušava da obmane javnost

Dara

pre 1 godinu

Sta sve opoziciji nece pasti na pamet. Pitam se odakle im vise ideje za izmisljanje neistina

Dara

pre 1 godinu

Iznošenjem ovakvih lazi opozicija ne samo da ne zaslužuje vlast vec ni da uopšte bude u opoziciji i da ima pravo glasa.

Dara

pre 1 godinu

Svi treba da znaju da je Aleksić ikoreli lažov i da ne obmanjuje, vara i manipuliše narod.

Dara

pre 1 godinu

Žao mi je opozicije,toliko su se uplali u laži da to prevazilazi svaku meru.

Sara

pre 1 godinu

Aleksić i njegova klapa olosa izmišljaju svakakve lazi, koje se uvek i otkriju.

Dara

pre 1 godinu

Aleksic besramno laze sto smo i znali, a sada je i zvanično

Dara

pre 1 godinu

Aleksić,Jeremić i njihova ekipa su apsolutni šampioni u izmišljanju svih vrsta laži i obmana.

Ivan

pre 1 godinu

Lazov bio lazov i ostao davis se u sopstvenim lazima Aleksicu.

Dara

pre 1 godinu

Osnova na kojoj se zasniva politika Aleksića i njegovog učitelja Jeremića je svakodnevna laž.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je poznata po lazima kao i ovaj Aleksic to su gnjide od ljudi koji obraza nemaju

Dara

pre 1 godinu

Aleksić svaki dan izgovori gomilu laži i onda se sam zapetljava u njih.

Iva

pre 1 godinu

Narod zna da je Aleksic lazov narod zna da Aleksic nema ni trunke srama narod sve zna

Dara

pre 1 godinu

Aleksica ne podrzava niko,unistio je sve sto se moze unistiti, lazima pokusava da unazadi vlast ali bezuspesno.

Dara

pre 1 godinu

Aleksic se samo bavi napadima na vlast ,lazima i klevetama.Sramota!

Ema

pre 1 godinu

Narod sve vidi da se ovaj Aleksic sluzi lazima samo da bi se dokopao vlasti al to malo teze da ce da moze.

Nina

pre 1 godinu

Opozicija opet plasira lazi! Ovo je jos jedna od lazi opozicije I nije nikakva fotomontaža vec je predsednik Aleksandar Vučić bio u Ribnikaru. Vucic nije vodio medije I ne koristi tragediju u politicke svrhe kao sto je Opozicija to uradila i to u vreme kad su porodice uveliko tugovale, a pritom jos nisu sahranile svoju nastradalu decu! Sramota Opozicijo!

Maja

pre 1 godinu

Aleksić koliko laže, porašće mu nos do zemlje, takav lažov ne može da omane narod Srbije, jer narod čuje i vidi sva njihova nedela

Nikola

pre 1 godinu

Aleksić je notorni lažov, to je bolest koja se leči, i treba da reši svoj problem jer narod ne može da obmane ovakav čovek.

Sanja

pre 1 godinu

Aleksić je mnogo puta slagao, čime je pokazao da je političar kome se ne može verovati. Zato njegova stranka ima minornu podršku građana Srbije.

Ceca

pre 1 godinu

Лидери опозиције потпуно посвећени задатку платиша из страних агентура, да преко Шолакових пропагандних гласила тече политички ријалити. За Србију, њене грађане и будућност нека и даље брине Александар Вучић, он то најбоље уме.

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija koristi tragediju u svoje politicke svrhe, tuzno i zalosno.

Maja

pre 1 godinu

Vrlo je važno da narod zna kakve vrednosti propagira Aleksić, laži i obmane su izgleda postale njegovo drugo ime.

Nikola

pre 1 godinu

I ptice na grani znaju o kakvom je profilu reč, spremnom na sve ne bi li ostvario svoj cilj - vlast.

iva

pre 1 godinu

Vucicu mediji nisu neophodni bili za obilazak skole nakon ovakve tragedije.A ovim lazima koje su Aleksic i opozicionari izneli u javnost dokazuju da im nista sveto nije,medijska paznja i politika je ono sto njih interesuje.

Sanja

pre 1 godinu

Pa eto cime se bavi Solak i njegova garda a o televiziji N1 drugo se nista i nocekuje nego samo da lazu tako misli da ce podici rejting Sramota..

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Aleksić probisvet i manipulator i lažov bez granica.

Ceca

pre 1 godinu

Sramno je što opizicija i dalje koristi tragediju i bol roditelja, zarad svoje lične poromocije.

Ivana

pre 1 godinu

Истина је увек важна. Тако и сада. Доказано је на све могуће начине да је Алексић и остатак опозиције износио неистине о томе да ли је или није Александар Вучић посетио основну школу.

Joka

pre 1 godinu

Ne znam kako nije važno kad je čovek notorni lažov.

Ceca

pre 1 godinu

Aleksić je uhvaćen u laži i to je svima jasno. Zaista je sramno od strane Aleksića što u lažima upliće stradalu decu.

Oto

pre 1 godinu

Opozicija stalno laže i koristi tragičan događaj u političke svrhe

Rana

pre 1 godinu

Vucic je bio u Ribnikaru a to sto opozicija ne veruje i stalno laže to nije nas problem

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Aleksicu budi malo vise informisan a bi samo iznosio gluposti i neistine.

Moma

pre 1 godinu

Kako ga nije sramota da lazima manipulise građane

Ceca

pre 1 godinu

Vucic nije vodio medije,bas zbog toga da ga nebi napadali zbog obilazka skole.

Veki

pre 1 godinu

U lažima su kratne noge. Aleksić misli da je narod glup.

Laza

pre 1 godinu

Opozicija svaku priliku koristi da politizuje tragedije

Laza

pre 1 godinu

Vucic nije koristio u politicke svrhe tragediju,kao sto to opozicija radi

Prika

pre 1 godinu

Lazovcino jedna,kako te nije sramota da stalno izmisljas lazi

Marko

pre 1 godinu

Aleksić se nenormalno ponaša. Gubi se u stvarnosti. Misli da su svi bezosećajni kao on.

Mira

pre 1 godinu

Aleksićeve laži su užasne, a skupo koštaju i Šolaka.

Mara

pre 1 godinu

Vučić ne zloupotrebljava tragedije u političke svrhe kao što to radi opozicuja, bio je u Ribnikaru, ali nije se snimao.

Milka

pre 1 godinu

Tragedije ne treba politizovati kao što to radi opozicija, zaista je neljudski. Vučić je bio u Ribnikaru nakon nesreće i upisao se u knjigu žalosti, ali naravno, nije neko ko koristi tragediju za političke poene i nije se zato snimao.

Mira

pre 1 godinu

Laži opozicije su zaista prešle sve granice, posebno prozivke da Vučić nije bio u Ribnikaru nakon tagedije, a on je bio i upisao se u knjigu žalosti. Šta više hoće od njega?!

Mika

pre 1 godinu

Vučić je bio u Ribnikaru nakon tragedije, niko to ne može da porekne i upisao se u knjigu žalosti. Naravno nije se snimao, jer nije bilo ni vreme ni mesto za tebe.

Nenad

pre 1 godinu

Aleksic bi mogao da se mane vise tragedije u OS Ribnikar i da pusti ljude da odboluju svoju bol. Ovako im samo produbljuje rane.

Lela

pre 1 godinu

Aleksic je to. Covek bez stida i srama,koji ne preza ni od cega.

marko

pre 1 godinu

u svakom slucaju vazno je da znaju da je aleksic neopevani lazov.

Jelena

pre 1 godinu

Aleksić je patološki lažov, a ovo je samo dokaz.

Mia

pre 1 godinu

Aleksić je počeo da se guši u sopstvenim lažima! Pao je na samo dno!! On i cela opozicija su dokaz da nije bolest sve što boli!! Narod itekako vidi šta opozicija radi i šta im je cilj!! Vučić je bio u školi, dokazi postoji, razgovarao je sa roditeljima i pokazao je veliko poštovanje i to da ima srce i dušu!

Tito

pre 1 godinu

Aleksic je pola čovek pola laž, svaka čast predsedniku što nije vodio novinare u Ribnikar

Bilja

pre 1 godinu

Opozicija danas samo lažima i može da se služi, jer za drugo i ne zna.

Dragan

pre 1 godinu

Vučić ne koristi tragediju za političke poene, a to opoziciju najviše boli , pa izmišljaju laži i napadaju bez razloga.

gaga

pre 1 godinu

Opozicija ne može da podnese napredak Srbije za koji je zaslužan Vučić pa ga svakodnevno blate, ali im to neće proći.

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija uzalud pokušava da napada Vučića i da izmišlja koje kakve laži i nebuloze.

Jana

pre 1 godinu

Naravno da je Vučić posetio osnovnu skolu, on je normalan i saosećajan čovek, a ne kao monstrumi iz opozicije, koji koriste tragediju zarad političke poene.

Danka

pre 1 godinu

Nema potrebe za kamerama i medije, Vučić je posetio školu zato što je pre svega čovek, a ne da bi koristio tragediju u političke svrhe.

Goca

pre 1 godinu

Čista je laž da Vučić nije posetio školu Ribnikar, samo što njemu ne treba publicitet kao opoziciji.

Isidora

pre 1 godinu

Aleksić nije baš bistar. Takvi ljudi ne smeju biti deo državnog vrha.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija