• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

16:11

Orlić odgovara Đilasu i Šolaku: Kad lopovi uzmu u usta Aleksandra Vučića - posredi je pokušaj pljačke!

Masha Bandjur

Politika

Orlić odgovara Đilasu i Šolaku: Kad lopovi uzmu u usta Aleksandra Vučića - posredi je pokušaj pljačke!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak dobro znaju ko im je najveća prepreka za svaki novi zulum koji pokušaju.

On se oglasio saopštenjem reagujući na sulude tvrdnje Dragana Đilasa da predsenik Srbije Aleksandar Vučić stoji "iza upad u D Ekspres".

Saopštenje prenosimo u celosti.

Kad tajkuni i lopovi uzmu u usta Aleksandra Vučića i državu, istog momenta je jasno - da je posredi još jedan pokušaj pljačke i nanošenja štete Srbiji. Znaju i Đilas i Šolak dobro ko im je najveća prepreka za svaki novi zulum koji pokušaju.

Ne može nikako, kad o tajkunskoj ujdurmi u pošti govori, Đilas da demantuje očigledno: da su kolovođe upravo njegovi politički poslušnici i lažni "sindikalci". Baš kao što ne može ni Šolak da demantuje da u svemu profitira njegova firma. Pametnom dosta. Ali pošto Đilas to nije i nije mu dosta: da policiju nikad ne uzima u usta bednik koji je poštenog policajca ostavio bez posla zbog napisane kazne za vožnju, i to u vreme kad mu je supruga bila u drugom stanju. Nikad da ne pomene više "milione evra", bar pre nego što vrati onih 619 miliona koje je nagrabio tokom boravka na vlasti. I baš nikad da u usta ne uzima mlade ljude, čije je porodice sa svojim lopovskim žutim režimom u crno zavio, pola miliona njihovih roditelja ostavio bez posla i hleba, a upravo tu decu bez bilo kakve perspektive.

Zato što je u svemu drugačija od tamnog vilajeta Đilasa, Šolaka i njima sličnih, danas je Srbija zemlja u koju se ljudi vraćaju, u kojoj mladi imaju budućnost i u svojoj zemlji ostaju. Takvu Srbiju vodi Aleksandar Vučić i u borbi za njenu budućnost - neće da stane. Kao što ne sme i neće da stane ni sama Srbija. U vreme pljačke i propadanja, najcrnje prošlosti, ova se zemlja ne vraća - nikada više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija