• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

20:38

Rado Ćuta ide u vojnike! Malović: Njegove ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića koji je bio sve sem notorni alkoholičar

Privatna arhiva

Politika

Rado Ćuta ide u vojnike! Malović: Njegove ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića koji je bio sve sem notorni alkoholičar

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović oglasio se povodom izjave eko-teroriste Aleksandra Jovanovića Ćute kojom je najavio pravi građanski rat i krvoproliće.

Malović je istakao da bi trebalo naložiti hitnu hospitalizaciju Ćute nakon ove stravične izjave.

- Povodom najave Aleksandra Jovanovića Ćute da u Nedeljicama treba formirati “slobodnu teritoriju” i braniti je krvlju kao Kozaru svako normalan bi predložio hitnu hospitalizaciju dotičnog ali sam ja lično potpuno drugačijeg mišljenja. Ćuta je od Zlatka Kokanovića dobio na poklon imanje u Nedeljicama kao protivuslugu za svoj ekološki angažman i sada pametno sprema holivudski spektakl. Ćuta sada pokušava podići vrednost imanja tako što bi od Nedeljica pravio nekakve slobodne teritorije koje bi vremenom verovatno prerasle u nešto slično Užičkoj republici - rekao je Malović.

Kako navodi, u Ćutinoj režiji sve je spremno za partizanski film! 

- Kapiram da su Ćutine ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića iako je Sava bar po pričama svojih saboraca bio sve sem notorni alkoholičar. Ćuta zna da se teritorija ne brani samo sa zemlje pa će verovatno za delovanje sa vode angažovati admirala Zelenovića da štiti njihove položaje. Kao u svakom partizanskom filmu treba nam i savremeni Boško Buha a pokazalo se da je u bacanju bombi najbolja Marinika Tepić. Još odzvanjaju eksplozije sa kokoškama iz Morovića i raznim drugim bombama koje je srpskoj javnosti ona servirala. Za uloge Prleta i Tihog za sada su predviđeni Miroslav Aleksić i Borko Stefanović mada ne treba zanemariti mogućnost i angažovanja mladog komuniste Dobrice Veselinovića - naveo je Malović i dodao: 

- Sve je spremno za partizanski film samo Ćuta i partizani moraju da računaju da je nemali broj onih koji će ih na putu za “njihovu republiku” sačekati sa čuvenom rečenicom “Nije vam ovo Beograd ovo je šuma”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija