• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

16:34

Premijer Vučević oštro osudio navode Biserko i Čanka: To je štetno za Srbe i srpski interes, da zaslužuje svaki prezir!

Youtube printscreen

Politika

Premijer Vučević oštro osudio navode Biserko i Čanka: To je štetno za Srbe i srpski interes, da zaslužuje svaki prezir!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević odgovarajući na pitanja novinara nakon završenog panela na Bledu, dotakao se i vlade u Prištini koja je objavila da su predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko i bivši lider LSV Nenad Čanak obavestili Kurtija, da Vučić navodno želi da preseli Srbe sa KiM u Sandžak.

Foto: Tanjug

 

- Zamislite da sam ja hteo danas da pričamo Kosovu. Svako od nas ima neku svoju realnost. Video sam taj sramni skup, u momentu kada se krši Briselski sporazum. Ne postoji nijedno slovo koje važi za Prištinu. Sada Čanak i Biserko imaju informaciju da će Srbija da preseljava Srbe u Sandžak, ne pada im na pamet da kažu Raška oblast. To je štetno za Srbe i srpski interes, da zaslužuje svaki prezir. U trenutku kada se trudimo da sačuvamo Srbe na KiM, neko ide kod Kurtija kaže da ćemo da premestimo Srbe sa KiM na neku drugu teritoriju u Srbiji. Nema Srbije na Kosovu bez Srba. To bi oni možda voleli. Sram ih bilo. Ovo je ispod svakog nivoa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija