• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

18:46 >> 19:01

Predsednik Vučić podelio prve impresije: Važan sastanak o brojnim pitanjima od interesa za Srbiju i Crnu Goru! (FOTO)

Instagram printscreen/Budućnost Srbije

Politika

Predsednik Vučić podelio prve impresije: Važan sastanak o brojnim pitanjima od interesa za Srbiju i Crnu Goru! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je na važnom sastanku, a o kojim temama se razgovaralo - podelio je putem svog Instagram naloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

- Važan sastanak o brojnim pitanjima od interesa za Srbiju i Crni Goru, a posebno o rekonstrukciji pruge Beograd-Bar, kao projekta od zajedničkog interesa, koji će finansirati Evropska unija. Razgovarali smo i o formiranju zajedničke komisije u cilju konkretizacije koraka u jednom od najopsežnijih, najtežih i najsloženijih graditeljskih poduhvata - izgradnji auto-puta E-763 koji će povezati Beograd sa Južnim Jadranom. Ovaj projekat predstavlja jednu od najsnažnijih okosnica u regionalnom povezivanju, a njegova realizacija će dati moćan zamah razvoju ne samo privrede, turizma, trgovine, infrastrukture, već i jačanju odnosa između Srbije i Crne Gore, kao i svih naših suseda čiji će građani takođe imati ogromnu korist. Tema je bila i realizacija jednog integrisanog prelaza na postojećem putu u cilju olakšanja putnog i teretnog saobraćaja, kao što smo već uradili na stanici Bijelo Polje kada je u pitanju železnički saobraćaj. Zato ubrzano radimo, kako bi se ove, gotovo nestvarne vizije i snovi mnogih generacija, što pre ostvarile. - istakao je predsednik putem socijalne platforme, gde je i sumirao utiske. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija