• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

14:05

VUČIĆ OD SUTRA MEĐU NARODOM! Predsednik Srbije od 4. do 9. septembra u Podrinju!

Tanjug/ Vladimir Sporčić

Politika

VUČIĆ OD SUTRA MEĐU NARODOM! Predsednik Srbije od 4. do 9. septembra u Podrinju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od 4. do 9. septembra u Podrinju, najavila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Posetu će početi obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić-Tekeriš u 11.15 časova.

Tokom boravka, navodi se, razgovaraće sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova. 

Podsetimo, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević objavio je ekskluzivno ove infomracije u prvom Kolegijumu Informer televizije.

- Koliko je meni poznato, od sutra, od srede, predsednik Vučić će boraviti u kasarni u Loznici. Razgovaraće sa narodom, odgovarati na laži Šolakovih medija - rekao je Vučićević i podsetio da je predsednik nedavno sa narodom razgovarao i u Malom Zvorniku.

- Posle odlaska u Mali Zvornik i onog potpuno spontanog razgovora sa ljudima, šef država sada ide u Loznicu i na taj način pokazuje da za njega Srbija nije samo Beograd i da je zaista predsednik svih građana. Da li to radi političar koji ima čega da plaši - naveo je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija