• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2024

11:13

Kolumnista tajkunskog "Danasa" očajan: Polagali smo nade da će Hil da sruši Vučića, a on mu postao partner

printscreen

Politika

Kolumnista tajkunskog "Danasa" očajan: Polagali smo nade da će Hil da sruši Vučića, a on mu postao partner

Podeli vest

Kolumnista opozicionog lista "Danas" Nikola Krstić priznao je na tajkunskoj televiziji da su im propale sve nade koje su polagali u to da će američki ambasador Kristofer Hil da sruši predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Krstić je u očaju rekao da je američki ambasador Kristofer Hil, koji je rekao da litijum šansa za Srbiju, postao zapravo koalicioni partner Vučiću.

Ja bih samo podsetio kako su se velike nade polagale u trenutnog ambasadora SAD Kristofera Hila kada se najavilo da će da dođe, da je on jedna udarna pesnica u vreme Miloševića bio, da sada konačno dolazi tenk iz SAD-a...i evo šta se dešava, Kristofer Hil je maltene koalicioni partner Aleksandru Vučiću! - glasio je komentar opozicionara Nikole Krstića.

 

 

Kako se čini, čitava postava tajkunskog "Danasa" iz sve snage učestvuje u zajedničkoj kampanji sa opozicijom te vest da predsednik Vučić neće ići na samit BRIKS u Rusiji u tajkunskim medijima veštački se forsira kao glavna politička tema u Srbiji, ali sa strašnom dilemom.

Crno na belo

Dokaz za ovu tvrdnju su i dva teksta objavljen na portalu tajkunskog megafona Danas, koji na udarnom mestu drži naslov: "Ulizivanje Putinu" i "Slanjem Vulina Vučić ponizio Putina".

Foto: printscreen

Tekst u listu "Danas"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći i samitu BRIKS u Kazanju, rekao je da će delegacija Srbije biti na samitu BRIKS u Rusiji.

Foto: Printskrin

Aleksandar Vučić na RTS

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija