• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

12:43

Đilasov pajtos pokazao svo licemerje opozicije! "Treba svi da prodamo zemlju Rio Tintu, a onda da kočimo investiciju!" (VIDEO)

printscreen

Politika

Đilasov pajtos pokazao svo licemerje opozicije! "Treba svi da prodamo zemlju Rio Tintu, a onda da kočimo investiciju!" (VIDEO)

Podeli vest

Funkcioner stranke Dragana Đilasa i njegov bliski prijatelj i saradnik iz Loznice, Miroslav Grujičić, pokazao je svo licemerje koalicije koju zastupaju lažni ekolozi, poput već spomenutog Đilasa, zatim Aleksandra Jovanovića Ćute i Zlatka Kokanovića.

Nakon pokazivanja ugovora o donaciji između Centra za kulturu grada Loznice čiji je direktor bila Dajana Đedović, koja je trenutno odbornica SSP-a i bivši kandidat za gradonačelnika ispred koalicije Srbija protiv nasilja, njen stranački kolega Miroslav Grujičić je izašao za govornicu i u nameri da je odbrani i javno rekao da bi i on prodao svoje imanje kompaniji Rio Tinto kada bi se ukazala prilika.

Inače, u javnost je odavno dospeo kupoprodajni ugovor između supružnika Dajane Đedović i Đure Đedovića koji je i predsednik gradskog odbora Đilasove stranke u Loznici, koji je zaključen sa kompanijom Rio Tinto.

Očigledno se Miroslavu Grujičiću omaklo ono što stvarno misli i što je izgleda česta pojava kod Đilasovih pulena u Loznici,a to su različiti aranžmani sa kompanijom protiv koje se lažno bore.

Podsetimo, lažni ekolog Aleksandra Jovanović Ćuta udario je radnika obezbeđenja u Loznici, a opozicija je pretila poslanici SNS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija