• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2024

12:16

"Baš me briga ko si ti, evo uplašio sam se!" Vučićević žustro poručio Ostoji: Ceo stadion vređa Vučića, a tebi to ne smeta! (VIDEO)

Starsportphoto/branko pantelic

Politika

"Baš me briga ko si ti, evo uplašio sam se!" Vučićević žustro poručio Ostoji: Ceo stadion vređa Vučića, a tebi to ne smeta! (VIDEO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević oštro je odgovorio predsedniku JSD Partizan i košarkaške sekcije crno-belih, Ostoji Mijailoviću koji prećutno podržava psovke i provokacije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Na fudbalskoj utakmici Partizana i Čukaričkog moglo je da se čuje "Vučiću pederu" u prenosu uživo, to je bilo toliko glasno, stadion se orio, to uopšte nije normalno - rekao je Vučićević na početku emisije Kolegijum.

Vučićević se zatim osvrnuo i rekao da se nakon ovog skandala, oglasio Peđa Mijatović i istakao da odavno se nije video takav ambijent, a nas samo zanima da li bi ovo rekao da su se sa tribina čule psovke na račun nekog drugog.

Foto: ATAIMAGES

 

Takođe, glavni i odgovorni urednik pročitao je objavu predsednika košarkaške sekcije crno-belih, kao i njihovog sportskog društva, Ostoje Mijailovića, koji je napisao emotivnu poruku na društvenoj mreži "Iks"., nakon ove sramne situacije na utakmici.

 

 

Vučićević je ispričao situaciju da ga je Ostoja pozvao na telefon, povodom njegovog upita zašto ćuti dok Partizanovi navijači skandiraju psovke na Vučićev račun.

- Jednom kada smo napisali, Ostoja jesi živ, zašto ćutiš i jel ti okej da stadion viče, u tom slučaju je bila hala, navijači viču "Vučiću pederu", on me je zvao lično, pošto smo prijatelji i pitao kakav je to način, zašto to pišeš, znaš ti ko sam ja? Ko si bre ti? On kaže ja sam član glavnog odbora SNS, pa tim pre. Viče ti ceo stadion protiv Vučića, a ti čutiš.

Foto: Starsportphoto

 

- Viče ti ceo stadion "Vučiću pederu", a ti ćutiš, od svih pristunih funkcionera, samo se Brako Radujko oglasio i rekao da je to što se radi bruka i sramota - rekao je Vučićević i dodao:

Foto: Foto: Informer

 

- Niko se iz rukovodstva Partizana nije oglasio. Pritom je država dala novac čitaj Vučić, da bi se igrala Super liga. Ko vas sprečava da izađete u javnost i reagujete povodom ponašanja vaših navijača - zaključio je on.

Pogledajte sve detalje na snimku u nastavku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija