• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2024

20:20

"Brate, neka ti je laka crna zemlja. Čisti ti putevi nebeski"! Bajker Željko Braćić podlegao povredama u bolnici!

facebook

Vesti

"Brate, neka ti je laka crna zemlja. Čisti ti putevi nebeski"! Bajker Željko Braćić podlegao povredama u bolnici!

Podeli vest

Bajker Željko Bračić (45) podlegao je povredama nakon što je u julu imao jezivu saobraćajnu nesreću na Obrenovačkom putu kod Ostružnice.

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima, a sumnja se da je do nje došlo kada je Bračić vozio motor neprilagođenom brzinom i direktno se zakucao u automobil. Od siline udarca bajker je odleteo sa dvotočkaša, a automobil se prevnuo na krov. 

- Željko je nakon udesa zadobio teške telesne povrede i kolima Hitne pomoći transportovan je u Urgentni centar u Beogradu. U jednom trenutku njemu se pogoršalo zdravstveno stanje i pao je u komu - kaže za Kurir prijatelj bajkera koji je bitku za život izgubio 31. avgusta i dodaje:

Foto: facebook

Željko se bio oporavio, ali mu je ponovo pozlilo kod kuće

- Molili smo se da preživi i on je uspeo da se izvuče. Oporavio se naš hrabri i borbeni čovek, delovalo je kao da se izvukao. Lekari su ga potom pustili na kućno lečenje, ali je nakon nekoliko dana došlo do komplikacija i on je preminuo.

Kako tvrdi naš sagovornik, krajem avgusta preminuo je i ostavio je tugu za sobom.

- Željko je bio dobar momak, koji je živeo za adrenalin, a to mu je svakako davala brza vožnja. Dugogodišnji je bajker bio sa velikim iskustvom. Žao mi je što na kraju nije uspeo da se izvuče - kaže on i dodaje:

Foto: facebook

Željko se bio oporavio, ali mu je ponovo pozlilo kod kuće

- Sahranjen je nekoliko dana nakon smrti, početkom septembra. Na večni počinak ispratili su ga porodica i prijatelji. 

Na društvenim mrežama nakon što je motociklista tragično podlegao povredama njegovi prijatelji objavili su brojne oproštaje.

- Brate, neka ti je laka crna zemlja. Čisti ti putevi nebeski. Bila je čast poznavati te. Počivaj u miru - piše u jednoj od objava na kojoj je nalazi fotografija Bračića kako pozira na svom zelenom motoru, dok se u pozadini vidi kamion, piše Kurir.rs.

- Hvala ti na druženju i ispijanju kafa, dragi moj kolega. Bila mi je čast i zadovoljstvo poznavati te Grobarčino stara. Počivaj u miru, neka ti je laka crna zemlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

Sport

Planeta

Hitno! Oglasio se IDF! "Budite na oprezu!"
Planeta

Hitno! Oglasio se IDF! "Budite na oprezu!"

Izraelska vojska je saopštila da su viši komandanti, uključujući načelnika štaba generala Hercija Halevija, izvršili procenu situacije "fokusirajući se na spremnost i za napad i za odbranu u svim arenama", ali bez navođenja detalja.

17.09.2024

21:21

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija