• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

09:34

BIO JE KOCKAR, ALKOHOLIČAR, PRELJUBNIK, A SADA IMA FATALNU ŽENU! Popularni glumac živeo je na IVICI PROPASTI, a onda se dogodio PREOKRET

Zanimljivosti

BIO JE KOCKAR, ALKOHOLIČAR, PRELJUBNIK, A SADA IMA FATALNU ŽENU! Popularni glumac živeo je na IVICI PROPASTI, a onda se dogodio PREOKRET

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih glumaca u Holivudu, Ben Aflek bio je oženjen kolegniciom Dženifer Garner, ali je zbog svoje sklonosti ka alkoholu i kocki bio na ivici propasti

Aflek je svojevremeno govorio da mu je razvod bio jedna od najvećih životnih grešaka.

 - Dosta dugo znao sam da se kontrolišem kada je piće u pitanju, ali u trenutku u kojem je moj brak krenuo da se raspada sve je krenulo po zlu. Potpuno sam izgubio kontrolu. Bilo je to krajem 2015. i početkom 2016. Moje opijanje dovelo je do još većih problema, umesto rješavanja krize u braku. I danas mislim da mi je razvod braka najveći poraz i greška života - rekao je sasvim iskreno glumac.

Foto: AP PHOTO

Ben Aflek

Počekom godine raskinuo je vezu sa 16 godina mlađom koleginicom Anom de Arma, a mediji su pisali da je u lošem stanju, kao i da se vratio starim navikama.

Glumac se 20 godina borio protv alkoholizma , a nekoliko puta je bio u ustanovama za odvikavanje.

 - Moj otac je bio alkoholičar... bio sam svestan toga kao dete. On je puno pio i bio je, kako se ono kaže, pravi alkoholičar. Pio bi po ceo dan - svaki dan. Moram mu odati priznanje za veliku borbu koju vodi već deset godina, koliko je trezan. Mislim da je to poprilično impresivno -  kazao je jednom prilikom Aflek.

Taman kada su svi mislili da mu nema pomoći, Ben je obnovio staru romansu sa pevačicom Dženifer Lopez, a svet nije mogao da veruje da nekada najpopularniji par ponovo može da zaintrigira javnost.

Aflek i Lopezova su bili vereni pre oko 18 godina, a sve se završilo neslavno, jer do venčanja nije ni došlo.

Izgleda da je Aflek konačno ugledao svetlo na kraju tunela, jer izgleda srećniji nego ikada. Pevačica i glumac javno pokazuju svoju ljubav, a često se pojavljuju na javnim mestima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija