• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.01.2023

22:50

IMAMO ISTE OŽILJKE, TU SU ČIPOVI! Čuvena glumica iz serije "Dadilja", ubeđena da su nju i bivšeg muža OTELI VANZEMALJCI!

Instagram/officialfrandrescher

Zanimljivosti

IMAMO ISTE OŽILJKE, TU SU ČIPOVI! Čuvena glumica iz serije "Dadilja", ubeđena da su nju i bivšeg muža OTELI VANZEMALJCI!

Podeli vest

Glumica Fren Drešer, koja je slavu stekla ulogom u seriji "Dadilja", veruje da su se ona i nekadašnji suprug sreli zahvaljujući vanzemaljcima

Fren Drešer je upoznala Pitera Marka Džejkobsona kada su zajedno bili u srednjoj školi, a par se venčao 1978, da bi se ipak, 1999. razveli.

S obzirom na to koliko su bliski ostali, moglo bi se reći da je njihova veza bila sudbinska, a Fren svakako tako misli, i zasluge pripisuje posetiocima sa druge planete, verujući da su ih oni spojili.

Ona je 2012. rekla za "HuffPost" da su nju i Pitera oteli vanzemaljci, kada su bili deca.

- Znate, smešno je zato što smo Piter i ja videli vanzemaljce pre nego što smo se poznavali, dok smo radili istu stvar, vozili se putem sa našim očevima - rekla je ona i dodala:

- Oboje smo bili u srednjoj školi. Nekoliko godina kasnije, upoznali smo se i shvatili da imamo isto iskustvo. Mislim da smo nekako programirani da se sretnemo. Oboje imamo ovaj ožiljak. To je potpuno isti ožiljak na istom mestu.

Drešerova je rekla za medije da Džejkobson ne deli njeno uverenje i da joj je rekao da je sigurno opekla ruku ili je nekako povredila i tako dobila ožiljak. Ali ona ostaje sigurna da je to dokaz njene otmice.

Rekla sam mu:

- To je ono što su nas vanzemaljci programirali da mislimo. Ali zaista, tu je čip.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija