• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2021

18:35

NE GORI TAŠMAJDAN! Oglasio se Goran Vesić povodom pisanja pojedinih medija o požaru!

Beograd

NE GORI TAŠMAJDAN! Oglasio se Goran Vesić povodom pisanja pojedinih medija o požaru!

Podeli vest

Povodom vesti koju je, bez provere i pored toga što vatrogasci nisu potvrdili da je požar prijavljen, objavilo više medija da se u SC Tašmajdan dogodio požar želim da obavestim javnost da vest nije tačna

Tašmajdan ne gori kao što, hvala Bogu, nije bilo požara.

Direktor SC Tašmajdan Milan Novović uskoro će se obratiti javnosti i saopštiti šta se tačno dogodilo, obavestio je građane zamenik gradonačelnika Goran Vesić na Fejsbuku.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set