• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.06.2024

11:18

Kompletan spisak izvođača Belgrade Beer Festa, najavljene i ekskluzive – Beogradski sindikat za 25 godina postojanja najavio koncert, YU grupa i Osvajači premijerno izvode duetsku numeru

Promo

Beograd

Kompletan spisak izvođača Belgrade Beer Festa, najavljene i ekskluzive – Beogradski sindikat za 25 godina postojanja najavio koncert, YU grupa i Osvajači premijerno izvode duetsku numeru

Podeli vest

21. izdanje popularnog festivala održaće se od 20. do 23. juna na Ušću

„Ove godine Beogradski sindikat slavi 25 godina postojanja i imali smo ideju da napravimo veliki beogradski koncert, međutim organizatori Belgrade Beer Festa su nas nekako preduhitrili, tako da je došlo, rekao bih, do istorijske saradnje. Mi smo sa Skymusic-om radili i na našem koncertu na Tašmajdanu tačno pre dve godine, i sada su se kockice super posložile – umesto planiranog velikog beogradskog koncerta imaćemo nastup na Beer Festu, koji će biti jednako dobar i jak, ako ne i bolji od pomenutog epskog koncerta da Tašu“, rekli su Ognjen Janković i Boško Ćirković Škabo na konferenciji za medije koja je upriličena povodom predstojećeg festivala.

Foto: Promo

 

Žika Jelić iz YU grupe najavio je premijerno izvođenje nove pesme u kolaboraciji sa Osvajačima, koja će biti prezentovana publici poslednjeg festivalskog dana: „Jedva čekam 23. jun da čujem kako zvuči i da dam konačni sud“.

YU Grupa je nastupala na festivalu mnogo puta i tim povodom Žika kaže: „Kad god me pitaju, za sve ove godine koliko se bavim muzikom, a Dragi i ja smo u rock'n’roll-u čitave 62 godine, a u YU Grupi 54 godine, koji je to najveći koncert po broju publike, uvek kažem, na prvom mestu, to je Belgrade Beer Fest”.

Foto: Promo

 

U vezi sa njihovim ovogodišnjim nastupom, Žika je rekao: “I ove godine YU Grupa, videćemo da li ćemo da promovišemo neku od novih kompozicija jer smo u fazi stvaranja novog CD-a, u svakom slučaju, standardno, dobra muzika, publika uvek raspoložena i samo, daj bože, lepog vremena.

Pevač Osvajača, Zvonko Pantović, poznat kao Čipi, najavio je na konferenciji da će bend 23. juna na Belgrade Beer Festu svirati svoje stare, ali i nove pesme.

„I ove godine mi je zadovoljstvo da budemo na Beer Fest-u koji je sam po sebi jedna od najvećih manifestacija u našoj državi“ rekao je on obećavajući dobar provod za sve koji dođu: „Kada je nama na bini dobro, onda je i publici dobro“, dok se klavijaturista benda, Nebojša Jakovljević Šone, zahvalio Skymusic-u, organizatoru festivala, i dodao da svi koji nastupaju na Belgrade Beer Festu nisu tu slučajno: „Meni je drago da smo ponovo tu, znači da publika želi da nas čuje.“

Foto: Promo

 

Podsetimo, na main stage-u očekuju nas najveća imena domaće i regionalne scene, a osim Beogradskog sindikata, YU Grupe i Osvajača tu su i Dubioza Kolektiv, Galija, Električni orgazam, Sunshine, S.A.R.S, LET 3, Kerber, Smak plus, Goblini, Jarboli, Love Hunters, Kanda Kodža i Nebojša, Bojan Ristić Trumpet house band, Del Arno Band i Neverne bebe.

Foto: Promo

 

Ove godine Electro stage dovodi najpopularnije domaće izvođače, a najupečatljivija imena svakako su Marko Nastić, Dejan Milićević i Rahmanee. Kako je najavljeno, Electro bina će ove godine biti znatno veća od prošlogodišnje, a u planu je da se u narednim izdanjima posebna pažnja posveti poklonicima ovog zvuka.

„Veliko interesovanje publike izazvali su headlineri na Electro bini i to je razlog da u budućim izdanjima spisak izvođača proširimo i za velike, pa i svetske zvezde ovog muzičkog žanra“ – izjavila je Nataša Kalember, PR menadžer Skymusic-a.

Više o 21. izdanju Belgrade Beer Festa pogledajte na https://belgradebeerfest.com/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set