• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

22:12

Potop u Beogradu! Vetar čupa drveće na Banjici i Novom Beogradu, u Zemunu poplave, paralisan beogradski aerodrom (FOTO, VIDEO)

instagram 192.rs

Beograd

Potop u Beogradu! Vetar čupa drveće na Banjici i Novom Beogradu, u Zemunu poplave, paralisan beogradski aerodrom (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Snažno nevreme koje je danas pogodilo Hrvatsku, stiglo je i u Srbiju. Promenljivo vreme praćeno pljuskovima i olujnim vetrom pogodilo je prvo Bačku Palanku, Batrovce, Rumu i Novi Sad, a sada je stiglo i u Beograd.

Kako se vidi na snimcima, jak olujni vetar je već počeo da duva, dok munje paraju nebo nad prestonicom. Čuje se i grmljavina.

Jak olujni vetar pravi haos u čitavom gradu. Na Bogosloviji ljudi beže i ne vidi se ništa od prašine.

Poplava na Galenici

U Zemunu je usled stravičnog nevremena vetar čupao drveće, a pojedine ulice su popljavljene.

 

 

 

 

 

Vetar je takođe čupao drveće i na Novom Beogradu.

 

 

Snažno nevreme nije zaobišlo ni Medak.

Olujno nevreme pravi haos i na Banjici.

 

 

U Batajnici su poplavljene ulice.

 

 

Kao i na Karaburmi.

 

U Barajevu pada grad.

I u Kumodražu je snažna oluja obarala drveće.

Foto: Informer

 

Kasne letovi na beogradskom aerodromu

Na beogradskom aerodormu usred nevremena koje je zahvatilo prestonicu kasne letovi.

Takođe, na snazi je zabrana točenja goriva u blizini aerodroma "Nikola Tesla", koja se očekuje da će trajati još neko vreme. Kako se saznaje, nestala je struja i internet i očekuje se da će večerašnji letovi ozbiljnije kasniti.

Oglasio se RHMZ

Nebo iznad prestonice počele su da "cepaju" munje, a RHMZ je u 21.30 izdao upozorenje za područje Beograda.

- Jaka konvektivna oblačnost sa područja Srema i Mačvanskog okruga u zapadnoj struji premešta se ka Beogradu, pa se u narednih sat, dva i na području Beograda očekuju intenzivni plјuskovi sa grmlјavinom, kratkotrajno je moguća i pojava grada, kao i olujni vetar u zoni najjačih plјuskova. Procenjena količina padavina je između 20 i 40 mm za kratko vreme, lokalno je moguće i znatno više - navodi se u hitnom upozorenju.

Kako smo već pisali, prvi na udaru nevremena koje je stiglo iz Hrvatske večeras su bili Bačka Palanka, gde sve vreme tuče grad, Batrovci i Šid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set