• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2020

07:36

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! OVO SVE ZANIMA - KAKO ĆE RADITI KAFANE?

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! OVO SVE ZANIMA - KAKO ĆE RADITI KAFANE?

Podeli vest

Između dva gosta moraće da bude razmak od 1,5 metara. Obavezna dezinfekcija na ulazu. Svadbe, krštenja i veće proslave posle 15. juna

 

SREĆAN PRVI MAJ! 

ČITAJTE JOŠ:

 

I ĐOKA VLAH 'SAHRANIO' TAJKUNA Vučić 57,6%, Đilas - 7,2%

Istraživanje koje je radio opozicionar Đorđe Vukadinović pokazalo da je Vučić najjači, a SZS nikad lošiji

 

POTPUKOVNIK IVO UDOVIČIĆ, KOMANDANT VMC KARABURMA

Korona opasna kao metak

 

DEVOJKA ZA PRIMER Sanja je najlepše lice Srbije

Sanja Borzanović (27) iz Beograda, studentkinja završne godine Medicinskog fakulteta, čim je izbila epidemija prijavila se kao volonter za rad u bolnici


DAJANA I SARAPA Uranak u studiju TV Pink


NADA MACURA: Sada ja slušam savete lekara


KAĆA GRUJIĆ: Šta će meni muško, sve mogu sama


KAŽNJEN SA 200.000 Darko Lazić opet vozio bez dozvole!


ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Muž kuva, ja samo pevam!

DANAS 3 POKLONA: Iće i piće, Enigmatika i Ljubavi & zdravlje

Foto: Informer

Foto: Informer

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! NAJAVLJENO UBLAŽAVANJE MERA: Otvaraju se kafići, vrtići, tržni centri  i pokreće se gradski saobraćaj!
Srbija

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! NAJAVLJENO UBLAŽAVANJE MERA: Otvaraju se kafići, vrtići, tržni centri i pokreće se gradski saobraćaj!

* Od juče dozvoljeni treninzi na otvorenom, od 4. maja otvaraju se kafići i restorani, kreće međugradski i gradski saobraćaj (u Beogradu i Nišu od 8. maja) * Od 8. maja počinju da rade tržni centri, od 11. maja vrtići i dnevni boravci u osnovnim školama, od 18. maja kreće i avionski saobraćaj u ograničenom kapacitetu * Broj zaraženih pao na ispod 5% testiranih

29.04.2020

07:51

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set