• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2023

21:10

IZVREĐALA SRPSKU DŽIGERICU, NAŠI JOJ PORUČILI DA SE VRATI U "SVOJU LEPU..." Sviđa joj se jeftina lubenica, smetaju prasići? Smederevska Palanka dobila ne baš omiljenu snajku

printscreen tik tok

Društvo

IZVREĐALA SRPSKU DŽIGERICU, NAŠI JOJ PORUČILI DA SE VRATI U "SVOJU LEPU..." Sviđa joj se jeftina lubenica, smetaju prasići? Smederevska Palanka dobila ne baš omiljenu snajku

Podeli vest

Španjolka koja se iz Barselone preselila u Srbiju na svom TikTok nalogu podelila je svoje impresije o našoj zemlji.

– Prvi put kada sam došla, kada sam izašla iz Beograda, toliko je bilo rupa. Kamion je mogao da upadne u rupu. Pomislila sam gde sam došla, kako ljudi voze tako. Druga stvar, sećam se kada sam išla da kupim lubenicu, na ulici je bila jedna stara žena, prodavala lubenice. Jedna velika lubenica je bila toliko jeftina. Ovde su one stvarno jeftnije, u Barseloni su baš skupe, pet evra je jedan kilogram, a ovde je bilo 20 dinara kilo – počela je priču ova devojka koja se udala za Srbina i ostala da živi u Smederevskoj Palanci.

 

Ona je u dalje u videu nastavila da objašnjava šta je posebno privuklo njenu pažnju i šta ju je ostavilo u neverici.

– Treće, kada sam išla da prošetam, gde da prošetam? Ovde su automobili parkirani, ovde moram da idem, čekaj, moram po ulici da idem? Nisam navikla, ako u Barseloni ideš po ulici možeš da umreš, nije dobro! Ima i puno kučića koji žive na ulici, mnogo ih je. U Španiji toga nema, nema psa lutalica. Najbolje je bilo kada sam konje videla na ulici, konje ljudi! Gledam gde sam došla – objašnjava ova devojka koja se na TikToku predstavlja kao Laganospi, i nastavlja svoj niz neverovatnih stvari koje je videla i probala u Srbiji:

- Potom džigerica, to kad sam probala. Hvala puno svima, izvinjavam se, ali to nije za mene.

Ona je otkrila i kako joj je bilo kada je prvi put išla na vašar

– Kada sam išla na vašar prvi put, pa to je prase parti. Mnogo prasića ima, nisam mogla da verujem. Nisam to nigde videla – rekla je kroz smeh ova devojka.

Navela je i jednu stvar koja je ista u Španiji i u Srbiji

– Isto u Španiji i Srbiji je, da kada ideš do nekih ustanova, kao što je pošta, čeka se mnogo... Ako ti treba neki dokument, čekaćeš i načekaćes se, to je isto kao u Španiji – ispričala je ona.

Bilo je onih koji su nezadovoljni onim što čuju, te su samo poručivali devojci da se vrati u “svoju lepu Španiju”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa V

pre 1 godinu

Kudi našu Stradiju sa putevima punim rupa, korupcijom, kriminalom i Rošavim glavosečom? Sram je bilo ???

Dacko

pre 1 godinu

Baš je simpatična i ona i njen muž , ja već dogovaram sa prijateljima da posetim Lagano i probam nešto od njihovog asortimana. Ako pratite njen tik rok nalog videćete da nije tako kako je u tekstu napisano. Vrlo pohvalno priča o Srbiji, velika podrška iz Jagodine

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

- Potom džigerica, to kad sam probala. Hvala puno svima, izvinjavam se, ali to nije za mene. A naslov: ,,Izvređala srpsku džigericu...''! To znači da Srbi živim a možda ,,samo'' mrtvim Srbima izvade džigericu i spreme je za obrok, tojest: Srbi su ljudožderi. Španjolka nije ljudožder i normalno je da neće da jede ni srpsku ni džigericu bilo kog drugog naroda. Živela sam u Nemačkoj (živela, a ne: radila) a moji sin i snaha su već godinama takođe u jednoj evropskoj civilizovanoj državi, kao i njihovi prijatelji sa fakulteta, i u jednom smo potpuno saglasni: tek posle povratka u Srbiju saznaš koliko je država Srbija zaostala a njeno stanovništvo jezivo primitivno, pa nije ni najmanje čudno što ni moji sin i snaha, ni njihovi prijatelji a ni njihova deca neće da se jednog dana - čak ni kao penzioneri! - vrate u Srbiju. Meni je u Srbiji odlično, samo zato što imam odličnu (vojnu) penziju, što se od mene mnogo različitim ljudima ne družim. Jedan od više vrsta zabave mi je i pisanje komentara na sadržaje tekstova u ,,Informeru'' koji su svi dojednog politički pamfleti o celokupnoj opoziciji a svi do jednog hvalospevi Vučićevoj unutrašnjoj i spoljnoj politici (hvalospevi Vučićevom sveopštem upropaštavanju Srbije) - samo i jedino zato da bi i Vučićevom Vučićeviću manje bilo dosadno dok ih čita.

Miki

pre 1 godinu

Pa i ti Spanci su kao cigani,mali, debeli,nekulturni,smrde kao da ne postoji sapun,pa opet mi postujemo i takve.Ako nista,makar je mogla da se suzdrzi od javnih komentara.Ako joj se ne svidja, velika je Spanija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija