• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

09.05.2023

17:03 >> 17:43

UKIDA SE TIK TOK U SRBIJI?! Ministarka zdravlja Danica Grujičić najavila nove predloge mera

printskrin/tv pink

Društvo

UKIDA SE TIK TOK U SRBIJI?! Ministarka zdravlja Danica Grujičić najavila nove predloge mera

Podeli vest

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić istakla je da bi svi zajedno kao društvo mogli da probamo da ukinemo društvene mreže na određeni period i da vidimo kakav će rezultat biti!

Nakon dve stravične tragedije koje su Srbiju zavile u crno, ministarka je dala ovaj predlog kako bi se dečiji umovi "očistili" i vratili normalnom životu!

- Moj predlog društvu je da probamo da na mesec dana ukinemo tik tok i ostale društvene mreže, da se deca resetuju i da odmore od svega. Pa, da vidimo kakav će rezultat biti - rekla je ministarka zdravlja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 1 godinu

Hahahahaha samo sam čekao ovu vest za Tik Tok.Ameri nas drže u šaci.Jebe se njima za našu decu.Oni samo žele da pobede Ruse i da nas satru.Svi treba da pratimo samo njihove vesti i njihovu “istinu”.Ja više od danas neću da pratim ni naše medije.To je to.Pozdrav Srbijo!

Miro

pre 1 godinu

Зашто само тик-ток. Зар је твитер бољи?

PRLE

pre 1 godinu

Ministarka je prodimila ili radi po direktivi!!!!Najbolje je dase ukine internet posto nije samo tik tok kriv.Vise je nasilja na netu,narod treba dase zapita stase ovo desava u vladi i kakve su ovo glupe izjave!!!!

Miro

pre 1 godinu

Hoćemo referendum o ulasku u EU . Ovo su polumere koje ništa neće promeniti. Hoćemo da se poštuje volha većine građana a ne onih koje znaju bolje od nas šta je za nas dobro.

dollie

pre 1 godinu

Ovo su gluposti, drustvene mreze su od 1996 aplikativne u Srbiji, a dotle forumi bbc, sezam itd.. valjda se tako zvalo. Imam 50 god i ne znam nikog iz tog doba a bilo nas je da smo jedni drugima naudili!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija