• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2023

13:35

KOMPANIJA NAGRAĐENA ZA DRUŠTVENU ODGOVORNOST Prestižno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za "Dunav osiguranje"

Zoran Ivanović

Društvo

KOMPANIJA NAGRAĐENA ZA DRUŠTVENU ODGOVORNOST Prestižno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za "Dunav osiguranje"

Podeli vest

Kompanija "Dunav osiguranje", na svečanosti održanoj 11. maja u Rektoratu Beogradskog univerziteta, nagrađena je prestižnim priznanjem "Kapetan Miša Anastasijević", za dostignuća u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Priznanje Lider društvene odgovornosti je, u ime Kompanije, primio Milo Marković, član Izvršnog odbora. Ta nagrada, koja nosi ime jednog od najvećih srpskih zadužbinara i dobrotvora,  dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu", na predlog eminentnih umetnika i kulturnih delatnika. Nagrada Lider društvene odgovornosti još jedna je u nizu potvrda da je "Dunav osiguranje" dosledno u svojoj misiji negovanja kulturnih, etičkih, moralnih i drugih  istinskih ljudskih vrednosti. 

- Ovo priznanje smatramo velikom čašću, ali i obavezom da i dalje istrajemo u pružanju podrške uspešnima i talentovanima, prevashodno deci i mladima. Kroz nesebičnu humanitarnu pomoć, ali i podršku projektima nauke, umetnosti, sporta, ekološke zaštite, mi ćemo i dalje podupirati rad i talenat, čime obezbeđujemo napredak i bolju budućnost naše zemlje i naroda. U isto vreme, društvenoj zajednici vraćamo deo onoga što je u nas, kao veliku kompaniju kojoj veruje ulagala do dan-danas. Uvek smo se trudili da podstaknemo rad i napore talentovanih pojedinaca, udruženja i institucija, a na dobrobit celokupnog društva - kaže Milo Marković. 

Foto: Zoran Ivanović

Milo Marković, Dunav osiguranje

"Dunav osiguranje" je dugogodišnji lider na domaćem tržištu osiguranja, sa bogatom istorijom, ali i zaposlenima čije znanje i rad obezbeđuju stabilno poslovanje i uspešnu tržišnu utakmicu s najvećim evropskim osiguravajućim kućama, prisutnim kod nas. Ovom plodotvornom simbiozom poslovnih i humanih ciljeva, Kompanija se već dugi niz godina ističe u srpskom privrednom životu kao pravi lider dobrote i humanosti.

U "Dunav osiguranju" su naročito ponosni na krovni projekat korporativne i društvene odgovornosti "Prijatelj od detinjstva", kojim se trude da  razviju nove puteve saradnje i komunikacije s decom i omladinom, kao i da učestvuju u njihovom sazrevanju i usvajanju pozitivnih vrednosti druženja, saradnje, fer-pleja i tolerancije. Takođe, Kompanija je donacijama pomogla obnovu i izgradnju brojnih stambenih objekata, vrtića i škola, a kao društveno odgovorna firma, trudi se da uvek bude tamo gde je potrebno i gde se građanima može  pomoći  u podizanju kvaliteta života i obrazovanja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 1 godinu

Miloš Anastasijević najveći tajkun onoga vremena koji je kasnije infiltrirali celu blisku i dalju porodicu u državni aparat.To je takozvana ,sadašnja duboka država.

„Dunav osiguranje“ pokreće kampanju za detinjstvo bez nasilja
Društvo

„Dunav osiguranje“ pokreće kampanju za detinjstvo bez nasilja

U Beogradu, 11. aprila, „Kompanija ,,Dunav osiguranje“ je u saradnji s dugogodišnjim partnerom Sportskim igrama mladih održala radionicu na temu zaštite dece od nasilja. To je ujedno bio uvod u kampanju „Pružam ruku, ne podmećem nogu“, koju će ove godine „Dunav“ podržati u okviru svog krovnog projekta društvene odgovornosti „Prijatelj od detinjstva“.

13.04.2023

15:40

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija