• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: infomer.rs

23.05.2023

20:00

KOJA JE BOLJI PAR SA KOSTOM? DEVOJČICE POLUDELE "Merkaju" se sa masovnim ubicom!

Informer

Društvo

KOJA JE BOLJI PAR SA KOSTOM? DEVOJČICE POLUDELE "Merkaju" se sa masovnim ubicom!

Podeli vest

Kosta K. koji je 3. maja ubio devet svojih drugara i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar" i ranio još pet učenika i nastavnicu istorije postao je vrlo popularan među pojedinim devojčicama, koje mu svakodnevno posvećuju objave na društvenim mrežama! Koliko su opsednute mladim ubicom, najbolje govore njihove poslednje objave, koje su izazvale buru komentara.

Naime, obožavateljke Koste K. prethodnih dana kao da se nadmeću u tome koja "bolje pristaje" dečaku koji se nakon što je počinio masakr nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

One su pokrenule bizarno onlajn takmičenje "koja od njih je bolji par" sa Kostom K. Tako je društvena mreža "Tik Tok" pretrpana siluetama Koste K. i devojčica, sa istaknutom informacijom o visini mladog ubice.

I dok neke korisnice tvrde da Kosti pristaju devojčice isopod 150 centrimetara, druge uveravaju da Kostina idealna partenra mora da bude nešto viša, jer on kako korisnici "Tik Toka" uveravaju ima 170 centimetara.

Foto: Printscreen tiktok

Suludi izazov

I dok se pojedine devojčice utrkuju koja više pristaje Kosti, ima i dece koja im upućuju salve uvreda. 

Podsećamo, Kosta K. se i dalje nalazi pod specijalnim tretmanom u beogradskoj klinici. On nema pristup telefonu, laptopu, novinama, radiju ili televiziji. Kako je Informer pisao on je pre nekoliko dana tražio da mu se omogući korišćenje kompjutera i igranje igirca, a žalio se i na ishranu u bolnici.

Službeno s njim razgovaraju samo psihijatri i psiholozi, čija je svrha analiziranje strukture njegove ličnosti i psiholoških osobina. Cilj je da se duboko razume mentalni sklop dečaka ubice i pronađe motivacija iza njegovih zločinačkih postupaka. Dečaka ubicu čeka serija psiholoških testova i procena, koje uključuju različite metode analize ličnosti, kako bi stručnjaci mogli prodreti duboko u njegov um.

Foto: Printscreen tiktok

Devojčice se takmiče u tome koja od njih bolje pristaje Kosti

Stručnjaci se bave razotkrivanjem misterije njegovog uma koji je bio sposoban da isplanira i sprovede monstruozni zločin. U ovakvim slučajevima, mada je ovaj teško porediti sa bilo kojim drugim, u timu za opservaciju su najčešće tri stručnjaka. Izvor kaže da je praksa da se sprovodi cela baterija veštačenja i dodatne dijagnostike, kao što je, primera radi i laički rečeno, analiza strukture centralnog nervnog sistema putem skenera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija