• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2023

17:30

Svetska pretpremijera nove igre, samo u Admiralbetu! Isprobajte novu Synot slot igru, ekskluzivno na AdmiralBet.rs

AdmiralBet

Društvo

Svetska pretpremijera nove igre, samo u Admiralbetu! Isprobajte novu Synot slot igru, ekskluzivno na AdmiralBet.rs

Podeli vest

Uživaoci brze zabave, slot igara i sočnih keš dobitaka, spremite se, jer imamo odlične vesti za sve vas! Jedan od najpopularnijih provajdera slot igara u svetu predstavlja svoju najnoviju igru, ekskluzivno u AdmiralBetu, i to više od mesec dana pre zvanične svetske premijere.

Reč je o Madam Lucky, novoj Synot 3x5 slot igri sa 10 dobitnih linija, koja je do daljnjeg dostupna samo na AdmiralBet.rs, dok će u svim drugim slot klubovima širom sveta ova igra biti dostupna tek od 12. avgusta. Madam Lucky je mistični slot u kojem svi igrači mogu da putem kristalne kugle proreknu i iskroje sudbinu po svojoj meri, a oni najsrećniji će uvećati svoj ulog 900 puta. Pored tog, igru krase atraktivan dizajn i prijatne boje. Madam Lucky je šarmantna dama, pa onima koji dobiju 3 njene kugle u jednom spinu sleduje 15 besplatnih spinova.

Igru Madam Lucky mogu da igraju svi oni koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

U toku je i veliki broj promocija, od kojih se izdvaja redovna Igra nedelje, koja svake nedelje predstavlja novu igru, a na kraju nedelje nagrađuje 50 igrača sa 100 besplatnih spinova. Ove nedelje na menijiu je uzbudljivi Greentube slot Cops 'n' Robbers

Takođe svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Za kraj, svi ljubitelji igre za stolom mogu da uživaju u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Na sajtu AdmiralBet.rs su tokom celog dana dostupni keš stolovi sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu Vam doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače buy-in turnire. Najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su zagarantovani nagradni fond turnira, do 50% rakebacka, besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

Posetite sajt ili pokrenite aplikaciju, isprobajte Madam Lucky pre svih ostalih i uživajte u najnovijoj slot igri samo na AdmiralBet.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija