• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2024

19:32

Ministar Milićević odveo u Pariz petoro najuspešnijih mališana sa tematskih letnjih kampova (FOTO)

Ministarstvo bez portfelja

Društvo

Ministar Milićević odveo u Pariz petoro najuspešnijih mališana sa tematskih letnjih kampova (FOTO)

Podeli vest

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević odveo je u Francusku petoro najuspešnijih mališana sa tematskih letnjih kampova da danas zajedno prate košarkašku utakmicu Srbije i Portorika na Olimpijskim igrama i bodre naš tim.

Ministar Đorđe Milićević je decu odveo da gledaju utakmicu naše reprezentacije na Olimpijskim igrama na predlog predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Naime, početkom meseca predsednik je ugostio u Palati Srbija 250 mladih iz regiona i dijaspore koji su bili učesnici kampova u Sremskoj Mitrovici i Velikom Gradištu. Predsednik je tada zamolio ministra da najuspešnije mlade učesnike kampa nagradi tako što će ih odvesti da uživo bodre naš košarkaški tim na Olimpijskim igrama. 

- To je nešto veliko za nas. Izgubili su protiv Amerike, sada im je potrebno najviše podrške. Jedva čekao da vidimo Bogdanovića, Jokića, Avramovića, Milutinova i celu reprezentaciju kako igraju srcem -  istakli su naši mališani. 

Foto: Ministarstvo bez portfelja

 

- Danas smo poveli najbolju decu u Francusku da gledaju najbolje na Olimpijskim igrama. Na predlog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića organizovali smo za petoro najboljih prema određenim kriterijumima sa letnjih kampova za mlade iz dijaspore u Velikom Gradištu, da ih odvedemo na košarkašku utakmicu Srbija – Portoriko. Oni će imati prilike da vide naše reprezentativce kako igraju srcem, osete jedinstvenu Olimpijsku atmosferu i da svojim navijanjem pomognu da se dođe do pobede. Cilj je da zavole Srbiju što više, kako bi se što pre vratili domovini. Napred Srbija! - istakao je ministar Đorđe Milićević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!
Fudbal

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred revanš meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

31.07.2024

21:40

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21