• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.08.2024

10:38

Sramotne scene u Zemunu! Evo kako komšija rasteruje decu

Tanjug

Društvo

Sramotne scene u Zemunu! Evo kako komšija rasteruje decu

Podeli vest

U naselju Sava Kovačević u Zemunu došlo je do incidenta, kada je jedan od stanovnika na teren za fudbal bacio ulje, a kako navode komšije, to je učinio jer mu smeta dečija igra.

"Naselje Sava Kovačević. Komšija bacio ulje na teren za fudbal. Smetaju mu deca koja se tu igraju...", stoji u objavi na mreži "X", uz fotografiju terena na kom se vidi prosuta tečnost.

Komentari su se odmah nizali, a sugrađani su smišljali "kazne" za komšiju koji je odlučio da se poigra na ovakav način.

"Komšiji baciti na stepenice 3x više i preseći telefonske kablove da ne može da zove hitnu", piše u jednom od komentara.

"Treba roditelji dece da ga dovedu i sa njim obrišu to ulje", navodi jedan korisnik društvene mreže.

Podsetimo, slična situacija dogodila se i u Nišu pre nekoliko dana. Prema rečima stanara, na platou iza zgrade, koji je predviđen za igru, oko 18 sati, osim što ćete zateći puno dece kako se igraju, možete zateći i nekoliko razbijenih jaja na asfaltu i tragove jestivog ulja.

U neposrednoj blizini, kod ambulante u Duvaništu postavljen je mobilijar namenjen deci mlađeg uzrasta. Roditelji su zabrinuti za bezbednost svoje dece.

Nadležni ne mogu da reaguju jer, kako kažu, još uvek nemaju dokaze koji bi ukazivali o kome se tačno radi jer bacaju sa terase ili prozora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija