• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

02.09.2024

12:49

Pokloni za prvake na Savskom vencu: Predsednik opštine Miloš Vidović posetio OŠ "Isidora Sekulić"!

GO Savski Venac

Društvo

Pokloni za prvake na Savskom vencu: Predsednik opštine Miloš Vidović posetio OŠ "Isidora Sekulić"!

Podeli vest

Gradska opština Savski venac obezbedila je torbe sa kompletnim školskim priborom za 350 đaka prvaka u devet osnovnih škola na teritoriji opštine.

Svečanom dočeku prvaka u OŠ „Isidora Sekulić“, zajedno sa roditeljima i nastavnicima, prisustvovali su predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović i članica Veća Dunja Hadžić koji su, tom prilikom, učenicima poželeli srećan polazak u školu.

Predsednik opštine je istakao da je briga o deci prioritet opštine, a da su pokloni dobrodošlice za đake prvake tradicija na Savskom vencu.

- Kao i prethodnih godina, za sve prvake obezbedili smo neophodan školski pribor kako bismo olakšali roditeljima, a đacima simbolično poželeli dobrodošlicu u školske klupe. Kao opština, nastavićemo da ulažemo u uređenje dečjih igrališta, ali i tekuće održavanje osnovnih škola s ciljem da učenicima i nastavnicima omogućimo što kvalitetnije uslove za učenje i rad. Trudićemo se, kao i do sada, da svim osnovcima sa naše opštine omogućimo niz besplatnih programa i sadržaja - edukativnih i sportskih. Briga o deci i njihovim potrebama je prioritet opštine i to će ostati i u budućnosti - poručio je Vidović. 

 

Tadicionalna priredba za nove đake održana je i u OŠ „Petar Petrović Njegoš“, kojoj su prisustvovali predsednik Skupštine GO Savski venac Strahinja Kukić i članica Opštinskog veća Marija Mirazčiev.
Funkcioneri opštine posetiće danas i ostale osnovne škole, kako bi prvake obradovali poklonima za srećan početak školovanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija