• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Prva

04.06.2018

14:53

OSETIO SAM DA MI SE CREVA PRAZNE! Meho Omerović "objasnio" zašto je priveden u Frankfurtu!

Politika

OSETIO SAM DA MI SE CREVA PRAZNE! Meho Omerović "objasnio" zašto je priveden u Frankfurtu!

Podeli vest

U tom trenutku doživeo sam stravičan, jak, snažan i neizdrživ bol, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčio sam se i osetio da mi se creva prazne. Uspaničio sam se i izbezumio, tražio strelice za toalet. Istrčao sam iz fri šopa i shvatio da sam poneo parfeme, rekao je  poslanik SDPS Meho Omerović, objašnjavajući kako se našao u situaciji da bude optužen za krađu kozmetike na aerodromu u Frankfurtu

Omerović kaže da je još na polasku iz Beograda za Frankfurt, odakle je trebalo da nastavi za Brisel, osetio stomačne probleme, zbog kojih je "čak išao u taolet".

- To su javno potvrdile i neke kolege iz parlamentarne delegacije, a bilo je ukupno 13 poslanika iz dva odbora - za službe bezbednosti i odbrane i unutrašnjih poslova, plus saradnici i neki ljudi iz OEBS-a - priča Omerović.

On kaže da je u trenutku sletanja na frankfurtski aerodrom imao vrlo malo vremena do sledećeg leta za Brisel, kao i da se sa ostalim poslanicima uputio ka gejtu 32, odakle je trebalo da se ukrcaju na avion. - Međutim, kod gejta 25 i 26 primećujem male fri šopove i akciju od 30 odsto sniženja na parfeme. Uzimam u ruku parfem i tri "loreal" karmina. Odjednom, međutim, doživljavam jak, stravičan, snažan i neizdrživ bol u stomaku, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne. Uspaničnim se i izbezumim se. Tražim strelice za toalet. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Posle 15 minuta u wc-u shvatam da mi je parfem u ruci - prepričava Omerović.

Kako je naveo, nakon toga vraća se ka fri šopu, a na vratima je video mlađeg čoveka, koji ga je pozvao da mu priđe.

- Kažem mu da znam sve i objasnim mu da sam imao medicinski problem. On uzme moj ranac i počne da rovi po njemu. Dovede me do kase, izlazi račun, a on traži pasoš i bording kartu. Kada je video moju putnu ispravu, pitao me je da li je diplomatska i ja sam mu odgovorio da jeste. On mi je rekao da sačekam, nekog je pozvao i posle 20 minuta stiže policija - dodaje Omerović.

SKANDAL: NEMAČKA POLICIJA UHAPSILA MEHU OMEROVIĆA ZBOG SUMNJE DA JE UKRAO KARMIN U FRI-ŠOPU!

Poslanik SDPS navodi da je došao jedan stariji poliacajac i jedna policajka, kao i da su pogledali kartu i pasoš, fotografisali i jedno i drugo i rekli mu da mogu da idem.

- Nisam se pozovao na diplomatski imunitet, nego sam imao kod sebe diplomatski pasoš, jer sam bio na službenom putovanju. Na kraju nisam uzeo ni parfem - ističe on.

Omerović dodaje da je dobio policijski izveštaj i da u njemu piše da je priveden i da je identifikovan na osnovu pasoša. Takođe, u tom dokumentu stoji, kako kaže, da protiv njega nije podneta krivična prijava i da je odlučeno u njegovu korist.

- Kad sam stigao u Brisel, ispričao sam kolegama ovu neprijatnost. Neko pokušava da me napravi lopovom i to u trenutku kada sam član Odbora za bezbednost. Sledeće godine punim 60 godina - kaže on i dodaje da bi verovatno morao da plati kaznu da je imao običan pasoš.

Na pitanje da li on lično oseća odgovornost za ono što se desilo, Omerović odgovara:

- To je moja glupost, moja neodgovornost, greška. Ali, to je bilo situacija kada sam se pogubio i izbezumio. Pazite, u tom trenutku je iz mojih creva izlazilo - završio je Omerović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Buba

pre 5 godina

Ma izlazilo ti iz glaveeee...poneo parfeme..pa jesi senilan.....glav o da si uzimao loreal karmine..

Izbori 2024

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija