• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2020

10:55

POBEDIĆEMO UPRKOS SVIM LAŽIMA, KUPOVINI GLASOVA I IZBORNOJ KRAĐI! SNS Šabac: Zelenović smislio novu izbornu matematiku! PO SVAKU CENU ŽELI DA ZADRŽI VLAST!

Politika

POBEDIĆEMO UPRKOS SVIM LAŽIMA, KUPOVINI GLASOVA I IZBORNOJ KRAĐI! SNS Šabac: Zelenović smislio novu izbornu matematiku! PO SVAKU CENU ŽELI DA ZADRŽI VLAST!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zapanjen je najnovijim pokušajima bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da falsifikuje rezultate izbora u Šapcu. U opiranju činjenici da je izgubio izbore, Zelenović je smislio novu, samo njemu znanu, izbornu matematiku po kojoj i tuđe glasove računa kao svoje. Tako je Zelenović pokušao da sabirajući sve glasove svih stranaka, osim Srpske napredne stranke, pa čak i onih koje nisu prešle cenzus, poboljša svoj izborni rezultat, navode iz Gradskog odbora SNS Šabac

Ovaj smešan i besmisleni račun opet mu nije doneo većinu, niti će je na taj način dostići iz više razloga:

1. U ukupan zbir glasova mogu se računati samo oni koji su prešli cenzus i na osnovu kojih se dele odbornički mandati.

2. Lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ osvojila je 30316 glasova, Zelenovićeva lista 19087, Nemanja Pajić 6470 i Ruska stranka 716 glasova, što je ukupno 26273.

3. Ako Nebojša Zelenović ne zna da izračuna razliku između 30316 i 26273, obaveštavamo ga da ona iznosi 4043 glasa i to u korist Srpske napredne sttranke.

Na predstojećim ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta, čije održavanje Zelenović odlaže već više od dva meseca, pobedićemo još ubedljivije. 

Pobedićemo uprkos svim Zelenovićevim lažima, kupovini glasova i izbornoj krađi na koju je spreman samim tim što tvrdi da će na 27 biračkih mesta glasati 30 hiljada ljudi umesto 28900, koliko je upisano u birački spisak. Da li je Zelenović spremio 1100 lažnih listića, kako bi po svaku cenu, protivno volji naroda, pokušao da zadrži vlast? 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac  neće dozvoliti nikakvu krađu ni manipulaciju glasovima na koju je spreman Zelenović sa svojim kriminalcima.

Izbori su najveća demokratska tekovina, a volja naroda svetinja. Naša je obaveza i dužnost da kredibilitet izbornog procesa čuvamo, a volju naroda poštujemo. Lažnim demokratama, koji to ne razumeju, narod je već rekao šta misli o njima i njihovoj dvadesetogodišnjoj vladavini. Uskoro će im to ponoviti. 

U hiljadama glasova razlike u korist Srpske napredne stranke i bolje budućnosti svih Šapčana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija