• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

13.04.2021

13:20

Vučićević na Pinku: ĐILAS NIJE DONEO NI JEDNU JEDINU VAKCINU U SRBIJU, IMAMO IH ZAHVALJUJUĆI POLITICI PREDSEDNIKA VUČIĆA! Video

Politika

Vučićević na Pinku: ĐILAS NIJE DONEO NI JEDNU JEDINU VAKCINU U SRBIJU, IMAMO IH ZAHVALJUJUĆI POLITICI PREDSEDNIKA VUČIĆA! Video

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević rekao je da je vakcinacija jako važna, te da statistika i rezultati, kao i najuglednije svetske i evropske institucije potvrđuju da se mi na najbolji mogući način borimo protiv korone kao država

- Vakcina imamo, za razliku od drugih evropskih zemalja, samo treba u što većem broju da se odazovemo na vakcinaciju i da pobedimo ovo zlo – istakao je Vučićević za Pink.

- Mi smo sad na 40 odsto vakcinisanih na populaciji starijoj od 18 godina, dakle, nedostaje nam desetak, 15 odsto do kolektivnog imuniteta – dodaje.

Ističe, kada budemo na nekih 50 odsto vakcinisanih, računajući i one koji imaju stečeni imunitet posle preležane korone, imaćemo taj kolektivni imunitet i nećemo morati, dodaje, da živimo u ovakvoj produženoj vrsti vanrednog stanja u kome živi ceo svet.

Vučićević kaže da je to nešto iza čega svi treba da stanemo kao jedan, ali da to, kako vidimo nije situacija i da tu brobu protiv korone mnogi pokušavaju politički da zloupotrebe i pokušavaju da kažu da tu neko ne radi nešto kako treba.

- Svaki čas čujete od tih hejtera po društvenim mrežama, od tih nazovi opozicionara, Đilasovaca, kako je to nešto loše urađeno – rekao je Vučićević i zapitao se šta je loše urađeno i dodao da su svi oni "trčali" na Sajam i punktove da se vakcinišu.

Foto: printscreen RTV Pink

Dragan J. Vučićević

- Đilas je prvi govorio da vakcina nema, snimao spotove da vakcina nema, da Vučić laže i izmišlja, pa je kritikovao Brnabić što se ona prva vakcinisala i govorio da su uvezene samo za Vladu i vrh vlasti – podsetio je Vučićević.

- Kada su videli da vakcina ima, onda su pokušali da vode antivaksersku kampanju govoreći da kineska, ruska vakcina nisu dobre i ispitane, da bi na kraju videli da ih ima, da su dobre, da građani veruju nadležnim državnim organima i vakcinišu se. I odlučili su da se priključe tom pozivu za vakcinaciju ne bi li pobrali neke glasove – smatra on.

Vučićević naglašava da je istina da u zemlju ni jednu, jedinu vakcinu nije doneo Dragan Đilas i njegova politika, nego da su ove vakcine u Srbiji zahvaljujući politici predsednika Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hobit J Vučičević

pre 3 godine

Najstrašnije po tebe je saznanje da niko normalan ne bi voleo da je u tvojoj koži. S tim saznanjem nekako zaspiš i nažalost se budiš.

Savka

pre 3 godine

Ma koji crni Djilas, od njega nista niko ne ocekuje...

Slavko

pre 3 godine

Al zato je Djiki prvo potrcao da se vakcinise..

Natasa

pre 3 godine

U Srbiju ni jednu, jedinu vakcinu nije doneo Dragan Đilas i njegova politika.

Dama bez blama

pre 3 godine

Nije dao nijednu, ali je da prvi potrcao da primi vakcinu. Bila je mrtva trka oko njega i Jeremic Vuka ko ce pre dotrcati da primi vakcinu.

Ana

pre 3 godine

Evidentno je da proces vakcinacije u Srbiji tece odlicno, a isto tako je evidentno da rezultati istog smetaju opoziciji, sto je paradoksalno u vreme pandemije, tako da ce oni uvek da nadju razlog da "lupaju u serpe i lonce" kako nesto ne valja.

Mile Bambus

pre 3 godine

A on u njegovi se zalagali za kovaks i na kraju, da je tako mi bi pocrkali. Eto kako bi bilo da su ostali na vlasti.

Nina

pre 3 godine

Djilas nista ne moze da donese u Srbiju,samo iznosi.najcesce nase pare.

Brutal

pre 3 godine

Jedino što je Đilas u Srbiju doneo je teror, užas i sramotu! Bahati Đilas misli da se do naroda može tako što im danas zamažeš oči, a sutra taj isti narod zajebeš! Pa neće više tako moći!

Japanac

pre 3 godine

Tuzno je sto se Djilas i slicni jos uvek bave politikom. Njega treba na sud.

Tea

pre 3 godine

Zahvaljujuci dobroj politici predsednika Vucica imamo vakcine.

Dana

pre 3 godine

Djilas nikada nece moci da doprinese nasoj zemlji i nasem narodu jer ga ne voli,a ne jos vakcine.bitno da se on odmah primio vakcinu i zastitio se.

Dusan 80

pre 3 godine

Ono sto je neosporno definitivno je to da je Vucic obezbedio ono cime se malo koji drzavnik moze pohvaliti a to je 4 vrste vakcina u momentima kada se citav svet borio da nabavi iste

Olga

pre 3 godine

Pa da je malo razmišljao I dao bar 1/3 od njegovih 619M evra, ne bi bio nikakav problem, ali neeee... On bi samo da nudi planove. Za vakcinu je zaslužan Vučić.

Tijana Jokic

pre 3 godine

Djilas nije naucio da daje bilo sta on je maher za otimacinu

Igor

pre 3 godine

Jedini zaslužan za vakcinu, koju je pritom i on lično primio, je Vučić. Ne može on da pametuje samo, mora da postoje i dela, a i da se ispuni ono što se kaže.

Sneza

pre 3 godine

Nije doneo,ali je uredno stao u red da se vakcinise

Đorđe

pre 3 godine

Šta bre doneo, nije on ništa doneo samo je uzeo, pa čak i vakcinu.

Mirjana

pre 3 godine

Đilas je prvi pljuvao po nabavci vakcina i govorio kako vakcina nema... Da bi taj isti Đilas, čim se ukazala prva prilika, otišao i vakcinisao se. Dakle, treba li još nešto reći o Đilasu?

Jovana

pre 3 godine

Већина грађана у Србији, сложили би се са господином Вучићевићем.Имунизација у Србији и набавка вакцина обављена је врхунски, захваљујући председнику Вучићу, његовим сарадницима и медицинском особљу Србије.

Bojan

pre 3 godine

Naravno da imamo vakcine i to isključivo Aleksandru Vučiću i njegovoj politici.

Tijana

pre 3 godine

Verovatno bi i u Djilasovom režimu neke vakcine postojale, samo onaj koji želi da se vakciniše morao bi i da plati, ili bi čak obavezno bilo za sve.

Dunja

pre 3 godine

Svaka čast Vučiću što je obezbedio sve vakcine koje trenutno postoje. Sada je na nama da se vakcinišemo i da pobedimo virus.

Milojko

pre 3 godine

Ma de, Vucic otisao kod Kineza I Dao Svoje pare iz dzepa za vakcinu... Ma daj bjazi

Vlada

pre 3 godine

Naravno da nije doneo, imamo ih zahvaljujuci predsedniku AV !!!

zoran

pre 3 godine

Obrij se prvo, a onda lupetaj hejteru Srbije..

Petar

pre 3 godine

Odgovorna politika Aleksandra Vucica obezbedila nam je vakcine cak 4 proizvodjaca.

Una

pre 3 godine

Djilas ne moze Srbiji nista da donese, on moze samo da odnese. Dosmanlija je to.

Jana

pre 3 godine

Па наравно да Ђилас није заслужан, а реално ко зна да ли би то он умео.

Trajko

pre 3 godine

Žuti demoni dok su bili na vlasti nisu obezbedili ni jednu vakcinu protiv Kovida iako su se za nabavku tada zalagali Vesić, Mali, Čomić, Čeda i Zorana.

crnamamba

pre 3 godine

Uspeh se tesko prasta a cinjenica je da je Vucic uspeo da obezbedi vakcine za svoj narao pa cak i za ljude u regionu,tesko ce opozicija to da oprosti posto oni nisu nista za svoj narod ucinili!!!

Nina

pre 3 godine

Sam proces vakcinacije je organizovan na najbolji mogući način, da ne govorimo kako smo jedina zemlja u kojoj se vakcine biraju.Zbog svega toga, velika zahvalnost predsedniku koji se za to izborio

Anita

pre 3 godine

Zna se ko je doneo vakcine nasem narodu! Bravo Aleksandre!

Una

pre 3 godine

Znao je zato Djilas da stane u prvim redovima za vakcinaciju da se zastiti od korona virusa, a ovamo prica da mu ne valja, nista nije donirao niti pomogao narodu Srbije, zato je znao samo da uzima, ali ne i da daje

Realno

pre 3 godine

Muka mi je vise od ovog Djilas, zgadio mi se za ceo zivot, ovamo je kao neki protivnik vlasti i nabavke vakcina, a prvi se zaputio da se vakcinise kada su stigle prve doze vakcina u Srbiju

Duda

pre 3 godine

Da ti se smuci zivot od ovog Djilasa, dosta mi je visenjega i njegovi lazi, ne valjaju mu vakcine, a medju prvima je pohrlio da se vakcinise vakcinama koje je Vucic nabavio za gradjane Srbije

Dara

pre 3 godine

Đilas treba u mišju rupu da se sakrije, ali obraz đon.

Svetlana

pre 3 godine

Smak sveta bi bio kad bi Djilas nesto doneo u Srbiju.

Milanka

pre 3 godine

Vucic donosi vakcine u Srbiju, a Djilas iznosi novac.

Elena

pre 3 godine

Djilas nista nije doneo u Srbiju, on je poznat po tome da samo iznosi iz nje.

Ana

pre 3 godine

Da smo cekali ma Djilasa za vakcine vecina naroda bi pomrla, a on bi samo trpao pare po dzepu.

Sofija

pre 3 godine

Битно је да се он вакцинсао па да може сада лепо да напада људе који раде свој посао

Ina

pre 3 godine

Djilas zna samo da kritikuje, a da pomaze sa vakcinam nikako.

Nikola

pre 3 godine

On samo da nudi nerealne planove. Za vakcinu je zaslužan predsednik

Ratko

pre 3 godine

Zahvaljujući predsedniku Vucicu imamo dovoljno vakcina. Na nama je sad da se vakcinisemo i pobedimo ovu bolest

Branimir

pre 3 godine

Vučić je nabavkom vakcina i sprovođenjem vakcinacije napravio najbirniju stvar za Srbiju i narod Srbije a to je očuvanjezdržavlja i života građana

Miloš

pre 3 godine

Vučić je pokazao veliku borbu sa korona virusom dok je Đilas pravio samo propagandu i tvrdio da vakcine ni ne postoje a time je obmanjivao narod

Vojo

pre 3 godine

Đilas da se pita Srbije ni Srba ne bi ni bilo to mu je bio jedini cilj da uništi sve

Erdoglijanac

pre 3 godine

Djilas je doneo sebi milione a da je on na vlasti ne bi smo imali ni jednj dozu vakcine,tj snasao bi se on bar za njega i Marinku.

goran_jug

pre 3 godine

Da se Đilas pitao, populacija stanovnika Srbije bila bi uveliko desetkovana. On je nesposoban za sve osim za svoj džep.

Slavica

pre 3 godine

Ma sta Djilas može da donese, on samo moze da dodnese više stete nego koristi a za vakcine da ne pricam, taj bi ih pre prodao drugima nego dao svom narodu.

Nenad

pre 3 godine

Đilas nikad nista nije ucinio za građane Srbije svoju poziciju kada je bio na vlasti koristio je da puni svoje kase nemilosrdno otimajuci novac svih građana Srbije

Ivana

pre 3 godine

Dragan Đilas zaista mora da odgovara za sve što je našu državu uništio i razorio. Aleksandar Vučić se zaista borio za zdravlje našeg naroda i države. Jedini koji zaista teži ekonomskom oporavku i razvoju naše države.

Viki

pre 3 godine

U potpunosti se slazem sa Vucicevicem. Za sve smo zahvalni predsedniku Vucicu i nasoj drzavi.

Maki

pre 3 godine

Đilas zna samo da kritikuje, a potrča je odmah da primi vakcinu.

Marija

pre 3 godine

Đilasov doprinos u borbi protiv korone, je da se vakcinisao.

Marija

pre 3 godine

Đilas je dobar samo u tome da kritikuje, ali da pomogne teško.

Ceca

pre 3 godine

Narod zna ko je Đilas tako da suvišno je o njemu i pričati!

Tina

pre 3 godine

Djilas nikada nista nije priustio Srbiji, on je od Srbije samo otimao!

Milena

pre 3 godine

Dragan Đilas je prvi govorio da vakcina nema, snimao spotove da vakcina nema, da Aleksandar Vučić laže i izmišlja. Čak je lagao kako je on obezbedio vakcine.Posle toga je kritikovao Anu Brnabić što se ona prva vakcinisala i govorio da su uvezene samo za Vladu i vrh vlasti. Ali je zato otišao da se vakciniše skrivajući se od javnosti.

latinka22

pre 3 godine

Tako je imamo sve zahvaljujuci predsedniku Srbiju i nikom drugom, zbog njegovog truda.

sledeća vest

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija