• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2021

13:25

ŽIVELA SRBIJA! Vučić objavio video iz Smederevske Palanke - pogledajte kako je izgledalo otvaranje fabrike "Kjungšin kejbl"! /VIDEO/

Politika

ŽIVELA SRBIJA! Vučić objavio video iz Smederevske Palanke - pogledajte kako je izgledalo otvaranje fabrike "Kjungšin kejbl"! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instgaram nalogu "budućnostsrbijeav" video snimak iz Smederevske Palanke

 

Na na snimku je prikazano kako je izgledalo jučerašnje otvaranje fabrike "Kjungšin kejbl", koja se bavi proizvodnjom delova za baterije za električna vozila. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sabrina

pre 3 godine

Prelepo, ogroman objekat, 700 radnika zaposleno, i sve to u Srbiji, a Juzna Koreja je investirala i izvozicemo delove za automobile, odlicno

Nena

pre 3 godine

Odlicno izgleda objekat, ogromna povrsina, i jos pritom je zaposleno 700 radnika, perfektno, svaka cast

Jovana

pre 3 godine

Fantasticno, ovo izgleda savrseno, bas mi se svidja i sto ce biti 700 mladih radnika zaposleno, eto gde je nasa buducnost, bravo za drzavu, odlicna investicija

Milaa

pre 3 godine

Veliki je uspeh smanjiti nezaposlenost u doba svetske ekonomske krize, ali i to je pokazatelj da mi kao narod uspevamo da izlazimo na kraj sa svim problemima

Milaan

pre 3 godine

Otvaranjem fabrika sirom Srbije znatno se doprinosi smanjenju stope nezaposlenosti i razvoju ekonomije

Milena

pre 3 godine

Otvaranje nove fabrike je primer da nema odustajanja i da je cilj privuci sto veci broj potencijalnih investitora kako bi se nezaposlenost i dalje smanjivala.

Krsta

pre 3 godine

Ponosni smo sto smo pobedili konkurenciju. Ova fabrika znaci novi bolje uslove za zivot u Smederevskoj Palanci.

lana

pre 3 godine

Činjenica da se pruža mogućnost mladima da rade je ohrabrujuća.

Vera

pre 3 godine

Otbaranje fabrika je uvek dobra investicija, mnogim porodicama ce biti znatno lakse, ipak su u pitanju nova radna mesta.

Vesna

pre 3 godine

Nova radna mesta i izgradnja fabrika je nesto sto dugo nije bilo u Srbiji. Konacno da se i to desava.

Ana

pre 3 godine

Velika vrata otvara, ovog puta u Smederevsku Palanku, zazivece taj kraj.

Anka

pre 3 godine

Najbitnije je što će nova radna mesta biti uskoro otvorena.

Mirko

pre 3 godine

Ova investicija je sjajna. Postali smo privlacni stranim investitorima.

Zarko

pre 3 godine

Srbija se gradi! Otvaranjem fabrike ce se smanjiti nezaposlenost.

Jasna

pre 3 godine

I pored situacije sa korona virusom, Vucic je uspeo da otvori jos jednu fabriku. To je dokaz koliko je nasa zemlja stabilna.

Jovana

pre 3 godine

Отварање корејске фабрике у Смедеревској Паланци, допринеће побољшању буџета бројних породица житеља и околине! Браво Србијо!

goran

pre 3 godine

Srbija će uz predsednika Vučića nastaviti još više da radi i da se gradi.

Sofija

pre 3 godine

Srbija ide sigurnim korakom napred, cak i ovom teskom vremenu. Nasa ekonomija i privreda napreduju. To je sigurno

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić je jedini koji zaista radi na ekonomskom napreku i razvoju naše države. Predsednik koji zaista želi da ojača ekonomski našu državu i njene građane. Srbija se cela razvija i gradi.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija