• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2021

09:47

HRVATSKA POLITIKA JE MEŠAVINA KOMPLEKSA I MRŽNJE! Koga hrvatski mediji razapinju, taj zna da dobro radi za Srbe!

mup.gov.rs

Politika

HRVATSKA POLITIKA JE MEŠAVINA KOMPLEKSA I MRŽNJE! Koga hrvatski mediji razapinju, taj zna da dobro radi za Srbe!

Podeli vest

Hrvatski mediji govore ono što njihovi političari ne smeju, jer dobiju odgovore posle kojih nema nastavka polemike, rekli su u Pokretu socijalista medijima u Hrvatskoj koji su izneli niz uvreda i laži na račun srpskog ministra policije i njihovog lidera Aleksandra Vulina

Uvrede su pljuštale na račun minista od strane hrvatskih medija nakon što je izjavio da je dužnost i zadatak ove generacije političara da stvori "srpski svet" da bi zaštitio Srbe.

- Dok su u Srbiji vladali političari koji su se kao Boris Tadić "budili uz Severinu" i priznavali  da je "Srbija za prsa krivlja za rat", tada su hrvatski mediji bili podsmešljivi, ali puni naklonosti. Kada je Srbija prestala da se izvinjava i počela da se bori za sebe i Srbe koji žive van Srbije, tada je provalio bes i strah. Našeg predsednika Vulina napadaju i vređaju, ali nikako da kažu šta nije istina u onome što govori - poručili su u Pokretu socijalista, a potom dodali - Da li je laž da je Alojzije Stepinac bio vikar ustaške vojske, da li je laž da se u Hrvatskoj daju imena ulicama po ustaškim zločincima, da li je Oluja nekažnjeni zločin nad Srbima, da li je Gotovina zločinac, da li Hrvatska pokušava da otcepi Kosovo i Metohiju i da li Albance naziva "braćom po oružju"? Vulinu je zabranjen ulaz u Hrvatsku ne zato što je lagao, već zato što je govorio istinu o Jasenovcu.

U Pokretu socijalista objašnjavaju da hrvatski političari i njihovi mediji zameraju Vulinu obeležavanje Oluje, jačanje srpske vojske, razbijanje najsurovijih kriminalnih grupa, odbranu Republike Srpske.

- Politika koja je mešavina kompleksa i mržnje i ne može drugačije - poručuju oni i dodaju - Koga su hrvatski mediji razapinjali, taj zna da radi dobro za Srbe. U životu se čovek meri po prijateljima koje stekne, ali i više po neprijateljima koje svojom borbom zasluži. Od hrvatske politike, Aleksandar Vulin, nije mogao da zasluži iskrenijeg neprijatelja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija