• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2021

17:35

Gradonačelnik Subotice: Što više napadate, naše jedinstvo je veće!

Informer

Politika

Gradonačelnik Subotice: Što više napadate, naše jedinstvo je veće!

Podeli vest

Gotovo da je nemoguće da prođe nekoliko dana bez novog bestidnog, ciljanog i sa tajkunskih medija u javnost plasiranog, napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu

Nedavno sam reagovao na optužbe upućene iz regiona zbog pesme, a danas se predsednikov sin, Danilo, po ko zna koji put, suočava sa napadima zbog svog rodoljublja i spremnosti da pomogne plemenite akcije - podseća gradonačelnik subotice Stevan Bakić.

- Pošto su lišeni svojih dojučerašnjih plaćenika u državnom sistemu, neprijatelji Srbije mogu da računaju još samo na medijske uposlenike Dragana Đilasa, koji po ceo dan sede i traže bilo kakav pomen Aleksandra Vučića i njegove porodice, izmišljajući uvek nove načine da slažu, uvrede i lažno optuže.

Tako se plemeniti čin mladog čoveka, da učestvuje u donaciji srpskom veteranu koji je bio izložen pravnom nasilju i nepravednoj osudi strane države, proglašava za kriminalni čin. Podižu glas, u složnom horu mržnje i prezira, zbog neke količine novca koji je skupilo hiljade i hiljade navijača najvećeg sportskog društva na Balkanu, oni kojima nije nikakav problem što je samo jedan čovek, ne prikupio, već ukrao od svoje države i njenih građana 619 miliona evra.

Ne mogu da se pomire sa činjenicom da Danilo Vučić nije kao oni, koji nikada ne bi pošteno radili za platu, niti bi od svojih primanja odvojili deo da pomognu srpskom junaku. Danilo Vučić im je kriv što Srbija i njeni mladi ljudi neće da dozvole da heroji koji su branili naš narod ostanu na cedilu.

Oni su borcima namenili prosjački štap, do kojeg su skoro doveli i celu Srbiju.

Sada bi i da nam zabrane da ih za njihove laži i klevete javno prozovemo. Kako se samo usuđujemo da branimo predsednika svoje države i jednog sjajnog mladog čoveka, koji im je najviše kriv kad obilazi manastire, pošteno radi i pomaže onima koji su branili Srbiju.

Ja im poručujem da će naše jedinstvo biti samo veće i naša podrška predsedniku Aleksandru Vučiću samo snažnija i odlučnija! Nikada nas neće ućutkati i nikada se nećemo predati! - poručio je Stevan Bakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatomir

pre 2 godine

Ko vas odnosno VAS napada? Ko u ovoj zemlji vec skoro 10.godina vlada? Ko se na TV sa nacionalnom frekvencijom pojavljuje vise puta dnevno? Ko?

marko

pre 2 godine

Podrska za Predsednika Vucica ali ovaj gradonacelnik Subotice je ono sto se zove "snake in the grass" mislim da je neiskren prijatelj, vrlo cinican i koristoljubiv covek a to ce i vreme pokazati

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!
Malo su se preigrali

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!

Vojna operacija "Čuvar prosperiteta", koju su bučno pokrenule mornarice Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Evropske unije, naletela je na neosvojivu odbranu Huta. Neuspeh NATO kampanje u Jemenu pridružuje se dugačkoj listi neuspešnih zapadnih vojnih kampanja: Korejski rat 1953, Vijetnam 1975, neuspeh američke intervencije u Somaliji 1993 (čuveni Crni jastreb u Mogadišu) i američka okupacija Avganistana 2021.

04.07.2024

23:00

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!
Zapad na nogama

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!

NATO strahuje ds bi Francuska mogla da se povuče iz članstva u Alijansi i da bi to mogla da bude jedna od kljulnih odluka krajnje desnice okupljenje oko Žordana Bardele i Marin Le Pen. Nacionalno okupljanje koje predvode upravo Bardel i Lepenova mogli bi da u nedelju preuzmu lormilo "pete republike", a to je alarm ne samo za EU, već i za Vašington"!

04.07.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija