• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.06.2024

14:00

Sikće gore nego zmija! Konaković u opasnom antisrpskom delirijumu!

Tanjug/AP

Politika

Sikće gore nego zmija! Konaković u opasnom antisrpskom delirijumu!

Podeli vest

Dežurni pljuvač svega što je srpsko Elmedin Konaković, isti onaj koji je nelegalno i na silu predložio i lobirao za usvajanje sramne rezolucije o navodnom "genocidu" o Srebrenici, prema svemu sudeći jedva je preživeo Svesrpski sabor koji je održan u Beogradu.

- Ovakav skup ustvari predstavlja buđenje projekta Slobodana Miloševića i nastavak jedne hegemonističke politike Srbije prema svojim susedima. Takva politika ugrožava mir, stabilnost i čini nemogućom bilo kakvu regionalnu suradnju između nezavisnih i suverenih država na temelju poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta svake od država - saopštili su iz stranke Naroda i pravde, koju predvodi Elmedin Konaković, a prenose mediji u Sarajevu.

Elmedin Konaković, inače, bio je jedan od glavnih lobista skandalozne rezolucije o Srebrenici.

BONUS VIDEO

Šta o Srebrenici kaže Efraim Zurof:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đurić: Konaković se ruga i poigrava nacionalnim osećanjima građana Srbije
Politika

Đurić: Konaković se ruga i poigrava nacionalnim osećanjima građana Srbije

Miistar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, reagovao je na izjavu Ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića koji je pozvao srpskog predsednika Aleksandra Vučića u Njujork, na Generalnu skupštinu UN 11. jula ove godine na prvo obeležavanje Međunarodnog dana sećanja na genocid u Srebrenici, navodeći da može da se ogrne zastavom, a i ne mora.

27.05.2024

19:16

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50