• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2024

13:59

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!

Tanjug/Vlada Crne Gore

Politika

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!

Podeli vest

Nakon hapšenja četvoro Srba iz Pasjana zbog navodnih ratnih zločina, jutros je priveden i peti Srbin iz Kosovskog Pomoravlja, rečeno je Tanjugu u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Nenad Stojanović iz sela Bosce kod Kosovske Kamenice priveden je u akciji tzv. kosovske policije pod optužbama za navodne ratne zločine.

I njemu je obezbeđena besplatna pravna zaštita.

Stojanović je svojevremeno bio pripadnik takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga, za koje je morao proći detaljne bezbednosne provere, a po napuštanju tzv. KBS živeo je povučeno u svom selu.

Kancelarija Vlade Srbije za KiM saopštila je ranije danas da je, po direktnom nalogu premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, jutros u Kosovskom Pomoravlju, u selu Pasjane uhapšeno četvoro Srba pod lažnim optužbama za navodne ratne zločine, iako je reč o ljudima koji godinama mirno, bez ikakvih problema žive na svom kućnom pragu.

U saopštenju se navodi da su uhapšeni Dragan Ničić, Slobodan Jevtić, Dragan Cvetković i Miloš Šošić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija