• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

21:38

Ne zna se ko pije, a ko plaća! Haos u opoziciji - svađa oko preuzimanja protesta

printscreen

Politika

Ne zna se ko pije, a ko plaća! Haos u opoziciji - svađa oko preuzimanja protesta

Podeli vest

Večeras su u nekoliko gradova održain protesti protiv iskopavanja litijuma, ali ni govora nije bilo o pompezno najavljenim masovnim skupovima.

Pored slabe posećenosti katastrofalna je organizacija, a pogotovo dogovor oko toga ko će da vodi proteste. 

Naime, pojedinci, kao i pojedine organizacije i stranački opozicioni sateliti koji su pokušali da se nametnu kao lideri, ili su ušli u svađu sa drugim udruženjima, ili su izvikani na samim protestima.

U Smederevu je na večerašnjem protestu razvučen tranasparent "Proglas mora da nas vodi", ali nije postignut konsezus oko logistike. Na društvenim mrežama pišu da su oterani sa protesta.

Foto: Printskrin

 

 

Na jednom od protesta je izvikana i izviždana Dragana Đorđević koja je sudeći po transparentu na protestu masno slagala. Kako se navodi na mrežama, ona je iznosila dezinformacije o planiranoj upotrebi sumporne kiseline u eksploataciji litijuma.

Foto: Printskrin

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija