• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2024

20:00

Ceo Holivud je mrzeo ovog glumca! Važio je za groznog čoveka - dve žene koje su ga ludo volele su sebi oduzele život (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Ceo Holivud je mrzeo ovog glumca! Važio je za groznog čoveka - dve žene koje su ga ludo volele su sebi oduzele život (FOTO)

Podeli vest

Glumac Reks Harison bio je čovek medenog glasa, ali opake naravi. Koliko je bio bezosećajan, nisu se usudili da kažu ni njegovi biografi.

Glumcu Reksu Harisonu je kršteno ime bilo Redžinald Harison, ali je negde pročitao da Reks na latinskom znači "kralj" pa je zato izabrao to ime.

Nije bilo osobe u Holivudu koja nije mrzela Reksa Hrisona. Iako je glumio nežnog muškarca, profesora, dasu, istina je da je u stvarnom životu bio neverovatno grozan.

Dovoljno je reći da su se ubile dve Reksove žene - njegova ljubavnica, glumica Kerol Lendis i četvrta supruga, glumica Rejčel Romerts. 

Ljubavnica se predozirala

Kerol Lendis je imala 20 godina i već je bila u braku kada je ušla u vezu sa Reksom. Za nju se pričalo da je odlično društvo, slobodna i raspuštena, iako malo nestabilna. Reks ju je uhvatio kao ajkula, iako je u to vreme bio oženjen svojom drugom ženom, Lili Palmer.

Foto: profimedia

 

Sledeće godine, shvativši da afera nikuda ne vodi, Landis se predozirala. Reks ju je pronašao dok je još bila živa, ali joj je puls bio veoma slab. Umesto da odmah pozove hitnu pomoć, proveo je pola sata listajući njen imenik tražeći njenog privatnog lekara, u nadi da će sprečiti skandal. Dok ga je pronašao, bilo je prekasno.

Supruga izvršila samoubistvo

Harison i Lili Palmer, njegova supruga u to vreme, mirno su pristali da se razvedu , ali ako je Lili Palmer ozbiljno verovala da će se ponovo venčati, bila je teško izneverena.

Foto: profimedia

 

Godine 1962. Reks se oženio sa Rejčel Roberts koja će kasnije izaći iz veze na isti način kao i Landis: predoziranje tabletama za spavanje.

Umro je u Njujorku 1990. od raka pankreasa, u 82. godini, njegova sahrana je predstavljala problem. Reks nije imao nikoga ko bi došao na njegovu sahranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija