• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

12:54

Ko plaća SEOS i lažne ekologe? Na pomolu pravi skandal! Novac primaju iz inostranstva?!

Fotoilustracija/Tanjug/printscreen

Politika

Ko plaća SEOS i lažne ekologe? Na pomolu pravi skandal! Novac primaju iz inostranstva?!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Ivana Nikolić upitala je lažnog ekologa Zlatka Kokanovića kada i gde je postao stručnjak za litijum, a potom je postavila i jedno od ključnih pitanja: ko plaća Savez Ekoloških Organizacija Srbije (SEOS)?

- Dok nam ne kaže kada i gde je postao stručnjak za rudarenje i litijum, evo još pitanja: Ko plaća SEOS? Da li je istina, mislim da je nemoguće, jer bi to bio pravi skandal, da pare primate iz inostranstva? Plaćaju li vas po jedinici stručnosti, ili kako? - upitala je Nikolićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jesi li ti, Kokanoviću, stručan?! Njegovim gazdama bilo potrebno dva dana da smisle glup odgovor u kome će napadati Vučića!
Politika

Jesi li ti, Kokanoviću, stručan?! Njegovim gazdama bilo potrebno dva dana da smisle glup odgovor u kome će napadati Vučića!

Lažni ekolog Zlatko Kokanović, koji je postao borac za životnu sredinu nakon što je Rio Tinto odbio da otkupi njegovo zemljište jer na njemu nema litijuma, reagovao je nakon dva dana na razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku , ali ni to vreme nije bilo dovoljno da njegove gazde smisle pametan odgovor.

16.08.2024

10:56

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija