• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2024

14:02

VRHUNAC BIZARNOSTI BOBANA PACOVA! Vođa protesta optužuje Vučića da je u koordinaciji sa Trampom i Maskom napao "bokserku"!

printscreen

Politika

VRHUNAC BIZARNOSTI BOBANA PACOVA! Vođa protesta optužuje Vučića da je u koordinaciji sa Trampom i Maskom napao "bokserku"!

Podeli vest

Bizarnije ne može!

Boban Bogdanović, sluga samozvanog premijera takozvanog Kosova, plaćenik koga su šiptarske službe uhvatile kako šmrče kokain, hejter koji prezire Srbiju i sve srpsko, vođa antirudarskih protesta čiji je krajnji otimanje države i rušenje legalno i legitimno izbranog predsednika Aleksandra Vučića, čovek sa nadimkom Pacov, odrod kome je Srebrenica genocid a Oluja perfektna vojna akcija, sepatista koji bi da Vojvodina bude nezavisna, ponovo je u centru skandala!

Bogdanović se obrušio na predsednika Srbije na društvenim mrežama nazivajući ga "mizogenostom" koji u dosluhu sa, pazite sad, Donaldom Trampom i Ilonom maskom vređa Olimpijsku šampionku, boskera koji se predstavlja kao boskerka, Imana Helifa.

- Kontaktirao sam pravnog zastupnika Helifa kako bih pomogao u tužbi protiv mizogenostom Vučića koji u kooordinaciji sa Donaldnom Trampom i Ilonom Maskom vređa Olimpijsku šampionku. Nadam se brzom odgovoru i suđenju Vučiću - stoji u objavi ovog opskurnog lika.

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija