• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2024

20:58

Đukanović poslao moćnu poruku: Neće biti nikakvog ni 5. ni 6.oktobra, neće biti nikakvih revolucija, smene vlasti na ulici i sličnih budalaština (VIDEO)

Miloš Rafailović

Politika

Đukanović poslao moćnu poruku: Neće biti nikakvog ni 5. ni 6.oktobra, neće biti nikakvih revolucija, smene vlasti na ulici i sličnih budalaština (VIDEO)

Podeli vest

Advokat i funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović oglasio se na društvenoj mreži X i poslao moćnu poruku svim hejterima koji šire mržnju putem tajkunskih medija.

- Neće biti nikakvog ni 5. ni 6.oktobra, neće biti nikakvih revolucija, smene vlasti na ulici i sličnih budalaština, koliko god da se Šolak i Đilas svojski trude da na N1 i NOVA S dovode likove koji će zagovarati teze da se sve mora rešiti samo na ulici. To su pusti snovi neostvarenih ljudi, zarobljenih mozgom u devedesetim godinama - izjavio je Đukanović.

Đukanović je istakao da u Srbiji svaki čovek može da ostvari ono što želi, ali i da takođe nastavljamo da se borimo za bolje uslove u našoj zemlji.

- Ljudi se smeju ludostima koju iznose pojedinici, manite se uvreda, razumem isfrustriranost zbog toga što gube na izborima, ali ne može biti drugačije kad nemaju šta da ponude ljudima - rekao je funkcioner SNS-a.

Detaljnije pogledajte i sami u nastavku:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija