• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2024

07:06

Meteoropate na udaru! Kraj toplotnog talasa, ali stiže nam nešto još gore!

Pixels Studio

Društvo

Meteoropate na udaru! Kraj toplotnog talasa, ali stiže nam nešto još gore!

Podeli vest

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu do umerenu oblačnost.

Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, veoma retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom na istoku i jugu Srbije, kao i u planinskim predelima. 

Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 13 do 22, najviša od 33 do 37 stepeni. 

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 17 do 22, najviša oko 35 stepeni. 

U Srbiji sledećih sedam dana promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, ali nestabilno, što nikako neće prijati meteoropatama. Uz dnevni razvoj oblačnosti očekuju i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)
Live TV

Evropa će tek biti napadana, sve je pripremljeno za brutalan odnos migranata prema domaćinima! Amerika koristi NATO za ispunjavanje svojih ciljeva širom sveta! (VIDEO)

Teroristička Islamska država preuzela je juče odgovornost za napad u petak uveče u nemačkom gradu Zolingenu, kada je napadač nožem ubio tri osobe i ranio osmoro. Kakva je sudbina Starog kontinenta i da li će evropljane koštati to što su u svoje države primili ogroman broj migranata? Na ovu temu za Informer TV govorio je akademik profesor dr Dragan Radenović u emisiji "Info dan".

25.08.2024

16:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija