• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2024

09:16

USTAŠE LOVE SRBE KAD IM SE ĆEFNE! Na to svi ćute, ali kada pevaljka sa jahte bude privedena, digne se i kuso i repato!

Shutterstock, ATA Images

Politika

USTAŠE LOVE SRBE KAD IM SE ĆEFNE! Na to svi ćute, ali kada pevaljka sa jahte bude privedena, digne se i kuso i repato!

Podeli vest

Slučaj privođenja Severine Vučković na informativni razgovor u potpunosti je ogolio licemerje kako "lijepe njihove", tako i svih mrzitelja Srbije i svega što je srpsko.

To što je pevaljka sa jahte u nedelju uveče privedena od strane granične policije na informativni razgovor pokazalo je ko zapravo voli svoju zemlju. Diglo se i kuso i repato u odbranu Severine, dokazane mrziteljke Srbije, kojoj su Srbi genocidan narod, koja slavi i veliča zloglasnu ustašku akciju "Oluja", koja je postala nova zvezda hejterske opozicije.

Tako su svoje pravo lice još jednom pokazali svi oni koji ne žele ništa dobro našoj zemlji, počevši od Marinike Tepić, perjanice Dragana Đilasa, koja je javno pružila podšku pevačici sa jahte. Ali to i ne treba da čudi, kada se zna da obe tvrde da su Srbi genocidni, da je Kosovo nezavisno...

I dok se kompletna hejterska opozicija sada predstavlja kao advokat dotične koju je u nebesa vinuo uradak sa jahte, ne sećamo se da je iko od njih prstom mrdnuo kada su Srbi bili hapšeni i šikanirani u "lijepoj njihovoj".

Hapse i tamniče Srbe!

Poslenji primer je advokat Nemanja Berić, koji je bio uhapšen zbog pesme koju je slušao, a potom je i ležao u hrvatskom zatvoru gde su ga tukli, o čemu je govorio za Informer TV.

Takođe, opštinski sud u Zadru doneo je presudu protiv dvojice članova srpske pevačke grupe Jandrino jato.

Njih je prekršajni sud osudio na novčane kazne zbog toga što su 2022. u Mrkonjić Gradu na javnoj priredbi izvodili pesmu "Jovan Dalmatinac", kao i zbog pesme "Marširala kralja Petra garda".

- Pesme ovakvog sadržaja kod građana izazivaju nemir, posebno kod građana koji su bili direktno izloženi ratnim stradanjima, razaranjima i patnji, te se ovakvim ponašanjem remeti suživot hrvatskih građana RH i građana srpske nacionalnosti - ističu iz Opštinskog suda.

Srpski pevač Rajko Lalić uhapšen je u Hrvatskoj sredinom avgusta prošle godine. On je bio osuđen i proveo je 15 dana u hrvatskom zatvoru. 

Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira, po kome je kažnjen i pevač Davor Oluić, doneli su 7. maja prošle godine. Davor je morao da plati kaznu od 1.000 evra samo zbog toga što je okačio snimak pesme "Jovan Dalmatinac" koju je pevao 2021. u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija!
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija!

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija