• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

28.08.2024

09:20

Jovanović gura stranku ka ravnozemljašima, Đilasu i Ćuti! Piper poručio bivšim saborcima: Recite "dosta"!

Ata images / printscreen

Politika

Jovanović gura stranku ka ravnozemljašima, Đilasu i Ćuti! Piper poručio bivšim saborcima: Recite "dosta"!

Podeli vest

Novinar i bivši šef info službe Novog DSS Uroš Piper prokomentarisao je gostovanje potpredsednika njegove bivše stranke Predraga Marsenića na tajkunskoj Novoj S.

Tim povodom Piper se oglasio na platformi Iks, poručujući da se jasno videlo da je Marseniću neprijatno kada je govorio o temi jadatira i litijuma, pošto je morao da ponavlja mantre predsednika Miloša Jovanovića.

- Potpredsednik DSS Peđa Marsenić je pristojan i odmeren čovek. Gostovao je na Nova TV. Pričao i o našoj rudi jadaritu. Videlo se da mu je neprijatno da ponavlja mantru koju je stranci nametnuo M. Jovanović... progutao knedlu u jednom trenutku... zbunjeno govorio da je litijum čas OPASAN, čas da još uvek NE ZNAMO da li može bezbedno da se ekstraktuje - naveo je Piper i dodao da u Novom DSS ni sami ne veruju u ono što izgovaraju.

- Svi vi pristojni recite Jovanoviću 'DOSTA, ne želimo više da stranku guraš ka ravnozemljašima, Đilasu i Ćuti! Mnogo poštenih članova DSS je zgroženo takvom njegovom politikom! - istakao je Piper.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija