• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2024

11:42

Zamenica Lutovca najavljuje štrajk poslanika?! Rakićeva: Svi  moramo da izađemo na ulice i podržimo prosvetare!

Beta

Politika

Zamenica Lutovca najavljuje štrajk poslanika?! Rakićeva: Svi moramo da izađemo na ulice i podržimo prosvetare!

Podeli vest

Dragana Rakić, zamenica lidera DS Zorana Lutovca, najavila je maltene štrajk narodnih poslanika iz redova opozicije!?!

- Generalni štrajk je rešenje za probleme nezadovoljnih, da smo svi na ulicama u isto vreme. Ako su nam već institucije zatvorene i oduzete i nisu na usluzi građanima, onda je legitimno biti na ulici - ustvrdila je za tajkunsku televiziju N1 Dragana Rakić.

Rakićeva je, slučajno ili namerno, potvrdila i da opozicioni političari i partije i te kako imaju veze sa protestima prosvetnih radnika, poljoprivrednika i takozvanih ekoloških aktivista.

- Između nas ima saradnje. Videli ste da je poslanički klub DS za vreme sednice razvio na svom prozoru zastavu "Ne damo Jadar". Mi imamo saradnju i sa prosvetnim sindikatima, ona nije toliko vidljiva u javnosti iz više razloga. Jedan od njih je to što živimo u nedemokratskom sistemu, gde je taj sistem radio na tome da ljudima ogadi politiku, da ljudi ne treba da imaju bilo šta sa političarimna - rekla je Rakićeva, i tako potvrdila da su opozicionari u stanju da politizuju bukvalno sve što se desi u našoj zemlji.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija