• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.08.2024

15:31

Miljana Kulić ponovo na Pinku, letelo perje uživo u programu! Nišlijka načisto urnisana: "Nauči da pričaš, ne da pokazuješ zadnjicu!"

pink tv printscreen

Rijaliti

Miljana Kulić ponovo na Pinku, letelo perje uživo u programu! Nišlijka načisto urnisana: "Nauči da pričaš, ne da pokazuješ zadnjicu!"

Podeli vest

Rijaliti učesnica Miljana Kulić ušla je u sukob sa gledateljkom emisije "Narod pita", u kojoj se pojavila prvi put od diskvalifikacije iz "Elite 7".

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, koja je na malim ekranima čitavu deceniju, prvi put nakon diskvalifikacije iz "Elite 7", pojavila se sinoć, 24. avgusta, uživo u programu televizije Pink.

Kulićeva je zablistala u dugoj haljini koja je istakla "njenu liniju dovedenu do savršenstva", a kroz verbalne sukobe sa gledaocima objasnila zašto joj je mesto i dalje pred kamerama, te kako je došlo do obnovljene saradnje sa čelnicima ružičaste televizije.

Foto: pink tv printscreen

 

- Veliki šef se uvek pojavi kad treba i gde treba, nisam ja tražila njega, našao je on mene, ja ga jako volim i poštujem - rekla je Kulićeva gledateljki.

Inače, gledaoci su imali brojne zamerka na račun Kulićeve:

- Miljana treba da nauči da priča, a ne da pokazuje zadnjicu - istakla je izvesna gledateljka.

Foto: pink tv printscreen

 

- Vaspitavajte svoju decu, a ne brinite za mene - odbrusila je Miljana.

- Ti nisi za televiziju - poručila je gledateljka.

- I dalje pričate o meni, preskočite me - zaključila je rijaliti učesnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mijatović: Eksploatacija litijuma bezbedna za okolinu ako se ispoštuju sve procedure (VIDEO)
Politika

Mijatović: Eksploatacija litijuma bezbedna za okolinu ako se ispoštuju sve procedure (VIDEO)

Generalni sekretar Saveza inženjera rudarstva i geologije Srbije Predrag Mijatović izjavio je danas da je dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu Biljana Abolmasov u pravu kada kaže da eksploatacija litijuma u Jadru može da bude potpuno bezbedna za okolinu ukoliko se ispoštuju sve zakonske procedure koje je Srbija donela i donesu svi neophodni tehnički dokumenti koji prate otvaranje rudnika.

24.08.2024

13:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija