• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2024

12:17

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Informer

Vesti

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Podeli vest

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

- Građani Jagodine su meni i mom timu dali najvišu ocenu i to im nikada nećemo zaboraviti. Hvala jagodincima ! Hvala mom timu, mi smo imali najjaču listu od svih lista na lokalnim izborima u Srbiji i ono što je najvažnije hvala mojoj porodici koja mi je dala snagu, a posebno mojoj supruzi Snežani - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je bio i prvi na pobedničkoj listi u Jagodini, obraćajući se građanima nakon što su saopšteni rezultati lokalnih izbora u Jagodini.

Marković se zahvalio i Ivici Dačiću za koga je rekao da je jedan od najboljih političara u Srbiji u poslednjih 30 godina.

- Mi se nismo bavili lecima kao neki drugi, mi smo se bavili delima. Ja sam hteo da pretstanem da se bavim politikom, ali mi nisu dali moji Jagodinci. Prvi mi je večeras čestitao predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević - rekao je Palma i pri pominjau njegovog imena Marković nije dozvolio zvižduke rekavši:

- Ja sam sportista i sportski radnik i znam kada neko padne pruži mu ruku da ustane i reci mu “nisi ti za ovaj sport idi igraj šah”. Kolona od 100 vozila sa zastavama Jedinstvene Srbije prošla je večeras Jagodinom proslavaljući izbornu pobedu - rekao je Marković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija