• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

09:22

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Unutra se nalazi BIOSKOP, frizerski SALON, teretana, BAZENI, ali i GARAŽA za 8 AUTOMOBILA (VIDEO)

reuters

Zanimljivosti

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Unutra se nalazi BIOSKOP, frizerski SALON, teretana, BAZENI, ali i GARAŽA za 8 AUTOMOBILA (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih parova na svetu Dženifer Lopez i Ben Aflek, u Las Vegasu izgovorili sudbonosno "da", u intimnoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo tek nekoliko prijatelja i članova porodice. Latino diva promenila je prezime u Aflek, a par je još u maju tražio sebi dom, a sada su se navodno uselili u luskuznu vilu na Beverli Hilsu koja je nekada bila u vlasništvu glumca Denija Devita

Pored luksuznog izdanja na Beverli Hilsu primećeni su kamioni za selidbu koji pripadaju gospođi Aflek, što je mnoge navelo da pomisle da se novopečeni bračni par uselio u novi dom.

Njihov novi dom bio je prethodno u vlasništvu australijskog milijardera Džejsma Pakera, koji je nekada bio veren sa pevačicom Marajom Keri. Drugi vlasnik vile je takođe bio i popularni glumac Deni Devito.

 

 

Još uvek nikome nije jasno koliko su Ben i Dženifer platili luksuznu vilu sobzrom da nije bila na listi za prodaju kada su je oni navodno kupili.

Stručnjak za nekretnine rekao je za TMZ da vila nikada i nije bila na tržištu za prodaju, ali je napravljen izuzetak kada su je kupili Dženifer i Ben.

Bioskop i frizerski salon u domu

Luksuzna vila se prostire na 29.000 metara kvadratnih. 

Ogromno imanje takođe ima mnogo luksuznih pogodnosti i pogodnosti, uključujući bioskop u kući, frizerski salon, teretanu, sobu za zabavu, vinski podrum, prostrani bazen, pa čak i više kuća za goste.

Mermerna kuhinja je san svakog kuvara - dolazi u kompletu sa dve pećnice, šporetom sa 11 ringli i više fioka i ormarića za optimalan prostor za skladištenje.

 

 

Prostrana trpezarija može da primi do 12 ljudi, tako da će porodica sigurno imati dovoljno prostora da se opuste tokom večere, piše Daily Mail.

Glavna spavaća soba izgleda kao da je pravljena za kraljicu, a dolazi sa ogromnim ormarom sa redovima za glamuroznu garderobu para.

Vila se nalazi na 1,29 hektara zemlje, a takođe dolazi u kompletu sa garažom za osam automobila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Zasto mislite da mi obican svet, gorimo od zelje da znamo u kakvom luksuzu zive bogatasi? Ako im je to cilj srecno ima bilo. Usput, sve to nije sprecilo Lopezovu da se razvodi i ulazi iz veze u vezu. Znaci da nije bila srecna i pored bogatstva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija