• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2024

21:00

Prekrivena tetovažama od vrata do članaka! Mnogi se zgražavaju kad je vide - evo kako im je bombastična plavuša zapušila usta (VIDEO)

Instagram printscreen

Zanimljivosti

Prekrivena tetovažama od vrata do članaka! Mnogi se zgražavaju kad je vide - evo kako im je bombastična plavuša zapušila usta (VIDEO)

Podeli vest

Izabela je pokrivena tetovažama od vrata pa do članaka i ne namerava da stane sa tetoviranjem, iako je mnogi osuđuju.

Izabel Dorijan je svakodnevni podsetnik da nikada ne treba suditi o knjizi po koricama. Iako se mišljenja o tetovažama i modifikaciji tela razlikuju, stvar je ličnog izbora šta će čovek da radi sa svojim telom i drugi ne bi trebalo da ga osuđuju zbog toga.

Obožava tetovaže

Izabela, koja je prekrivena tetovažama od vrata do članaka, veliki je zagovornik da žena može sa svojim telom da radi šta hoće, a da je "mastilo" ne čini lošom osobom.

 

 

Ona je na svom Instagram profilu objasnila da je stalno pitaju zašto nema nijednu tetovažu na licu s obzirom da je ostatak njenog tela takođe prekriven mastilom. Tako je i započela svoj video, sa pitanjem: "Zašto nema tetovaža na licu?", neposredno pre nego što je zadigla kosu i pokazala dve tetovaže na samim ivicama lica.

 

 

- Uvek isto pitanje o tetovažama na licu. Molim vas, prestanite da pitate! Moje lice, moje telo, moja odluka! Tetovaže me ne čine lošom osobom! - odlučno se branila.

Pratioci su je brzo pohvalili, a mnogi su rekli da bar ona uvek izgleda dobro bez obzira na tetovaže na koje se odlučila.

Sada je samouverena žena

Iako je danas veoma samouverena i ponosna na svoj izgled, ranije nije uvek bilo tako, jer se nekada borila sa aknama i nije imala prijatelje. Umesto toga, pronašla je utehu u video igricama, odlasku u teretanu i izražavanju sebe kroz bodi art.

- Mnogi me pitaju kako sam izgledala ranije. Evo odgovora: bila sam veoma loše i ništa nisam imala - iskrena je Izabela koja sebe opisuje kao "manekenku spolja a štreberku iznutra", opisavši da je u mladosti "bila na mračnom mestu", ali da, umesto da dozvoli samoći da je savlada, odlučila je da radi na sebi.

 

 

 

-  Danas mi je mnogo prijatnije u mojoj koži. U nekom trenutku, pomislila sam da ću da propadnem ili da se borim i - odlučila sam da se borim. Podvrgla sam se tetovažama, počela da se bavim borilačkim veštinama i generalno se promenila - objasnila je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!
Podkast

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!

Današnji dan je dan ruske mornarice koji je svečano obeležen u Moskvi. Mnogi kažu da je ova svečanost izgledala lepše nego otvaranje Olimpijskih igara. Na sve važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik i novinar Nebojša Malić. Uživo u program iz Malija javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o Vagner grupi. Predsednik OLIP organizacije Danijel Panović javio se uživo iz Austrije gde je govorio o tome kako se ova država suočava sa migrantskom krizom. Pred kraj emisije putem vajber uključenja javio se i Mladen Duvnjak, ispred organizacije "Srbi za Trampa" koji je govorio o istorijski dobrim odnosima Srbije i Amerike.

28.07.2024

22:04

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija