• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

19:30

Platio noćenje u Hrvatskoj 280 evra, a ova stavka na računu ga je izvela iz takta: Zar da mi ovo naplatite?

Shuterstock

Društvo

Platio noćenje u Hrvatskoj 280 evra, a ova stavka na računu ga je izvela iz takta: Zar da mi ovo naplatite?

Podeli vest

Turista je podelio neprijatno iskustvo iz jednog hotela u Rovinju.

Korisnik platforme LinkedIn bio je šokiran potezom jednog hotelu u Rovinju te je podelio svoju frustraciju boravkom u istom objavivši ne samo svoje iskustvo već i fotografiju računa koji je dobio.

- Ne možete mi naplatiti noćenje i polupansion u objektu sa četiri zvezdice (namenjenom DECI) 280 EUR i ne dati mi vode uz večeru - počeo je svoje izlaganje.

Foto: Pexels

 

Naime, uz večeru u hotelu u kome je gost sa plaćenim noćenjem i polupansionom, bokal vode od 0,75 litre nije bio gratis već mu je naplaćen 4,20 evra.

- U zemlji gdje je voda sa česme pitka. Svaki stol je kupio bocu vode, jer za svakim stolom je barem jedno dete. Bravo! Čestitam! Zaradili ste 4,20 EUR po stolu, po obroku. Dodajte tih 4,20 EUR u cenu noćenja, stavite bokale vode u sklopu večere da ljudi mogu sipati čašu vode (kao svaki normalan hotel) i uklonite ovu praksu da se gosti ne osećaju ovako prevareno, ako je to već kritično za vašu maržu. Ova predatorska, "shortsighted" (kratkovida), strategija koju ste odlučili koristiti je neetična, pohlepna i iskreno, jadna. Sramotite sebe, ali sramotite i celi naš turistički sektor i zemlju - napisao je ovajnezadovoljan gost hotela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša Cvetković

pre 1 sat

A i ti si mnogo pametan. Izabrao si Hrvatsku...

sledeća vest

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija