• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

17:33

Dve kafe  12 evra, deru na mineralnoj vodi: Srpkinja objavila račun iz hrvatskog restorana, pa postavila ključno pitanje!

Shuterstock

Društvo

Dve kafe 12 evra, deru na mineralnoj vodi: Srpkinja objavila račun iz hrvatskog restorana, pa postavila ključno pitanje!

Podeli vest

Žena iz Srbije podelila je na društvenoj mreži X račun iz hrvatskog restorana gde je riblji pjat platila 22 evra, punjeni ravioli 17,50, pola litre belog vina 10 evra, mineralnu vodu 4,80, dok kafa košta 2,50 evra i upitala korisnike da li je ovaj iznos papren.

Sezona letovanja je u punom jeku, mnogi naši građani preferiraju odmor na moru u komšiluku kako u Crnoj Gori tako i u Hrvatskoj, a uveliko se raspravlja i o cenama na omiljenim destinacijama.

Srpkinja je posetila jedan restoran na Hvaru i fotografisala račun.

- Bacite pogled na račun iz restorana u Starom gradu na Hvaru i recite mi da li je ovo skupo - napisala je ona u objavi na društvenoj mreži X i pokrenula lavinu komentara:

- Nije, Perast - orada dve porcije ili oko 800/900 grama ribe, salata mešana za dvoje i krompir salata uz ribu i hleb oko 120 evra - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Skupo je naravno, a taj Perast preskup!

Mnogi su bili saglasni sa tim da je račun pristojan kao i da je u Rovinju na primer dva do tri puta skuplje.

- Ako vam je skupo, odete u drugi restoran ili kupite kući pa napravite hranu.Svako ima svoj izbor - napisao je jedan korisnik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusko

pre 2 sata

Posto su tamo otisle nije mi ih zao...trema im i skuplje naplatit

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

sledeća vest

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija